Jump to content


Photo

[ROM] [4.1.1] Emotion Ui 2.3 Final [06/05/14]


170 replies to this topic

#41
SoI-Ieil-A

SoI-Ieil-A

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:Huawei Ascend G510-0200

from which device firmware. B609??

http://bbs.anzhi.com...66&typeid=12166


  • 0

#42
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

after flashing this Rom i can Download from Gplay. i try whit slimkat = i can download.

Stock- can download

CyanMod 11 can download !

 

WHY ?

I experienced that problem using some chinese roms so I had to copy some google files from stock although there were google play in original chinese rom. Can anyone access //bbs.anzhi.com? Because I cant.


Edited by Y300-0100, 11 February 2014 - 05:07 PM.

  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#43
Naikkon

Naikkon

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei ascend g510
  • Twitter:@Naikon9

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"


Edited by Naikkon, 11 February 2014 - 05:13 PM.

  • 0

Device :     Huawei Ascend G510-100

ROM:         Stock B195

 


#44
ZolaIII

ZolaIII

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 892 posts
  • Devices:Huawei Y300-100

I've lost 3g and can't hang up calls after flashing this rom,any solution would be appreciated,y300-0100!

Flash EU baseband its somewhere around on forum (old) post...

Going publicly with this in this stage is IRRESPONSIBLE thing to do!

  • 0

#45
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

 

pull them from stock...

-system/app

-system/lib

-vendor/pitpat for face recognition if I can recall. Its been a while since...


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#46
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

no Lazo , there are easy solution baseband related lib/bin files. I Had a topic here where I solved hung up call problem

 

here::  http://www.modaco.co...6/#entry2160644


Edited by Y300-0100, 11 February 2014 - 05:26 PM.

  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#47
Naikkon

Naikkon

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei ascend g510
  • Twitter:@Naikon9

i'm flashing stock ! this in not counting ?


Edited by Naikkon, 11 February 2014 - 05:27 PM.

  • 0

Device :     Huawei Ascend G510-100

ROM:         Stock B195

 


#48
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#49
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#50
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#51
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#52
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#53
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

so what i have to do ?

i do all wipes instaled B199 stock rom and i can download from GPlay "error 403"

google is your friend :)

http://answers.infor...ion-from-google


  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#54
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

I can not believe it. how multi posts. sorry


Edited by Y300-0100, 11 February 2014 - 05:37 PM.

  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#55
Naikkon

Naikkon

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei ascend g510
  • Twitter:@Naikon9

"Access Point names. Select your default used setting then check the proxy field. Make sure it's empty or Not Set."

 

My proxy settings are "not set"


  • 0

Device :     Huawei Ascend G510-100

ROM:         Stock B195

 


#56
Tommy21

Tommy21

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts

Do i need to extract those files or flash them via twrp,if i need to extract them where to put them?


Edited by Tommy21, 11 February 2014 - 05:42 PM.

  • 0

#57
zulwiczek

zulwiczek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Huawei G510

I flash phone about 4 Times and now stock toogles works bu camera still not


  • 0

ROM: Firefox OS


#58
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

"Access Point names. Select your default used setting then check the proxy field. Make sure it's empty or Not Set."

 

My proxy settings are "not set"

Another way is to clear the cache of Google Play. Go to Settings > Applications Manager > Google Play * (* stands for Google services). Tap on clear data and cache, then perform another download.

 

Do i need to extract those files or flash them via twrp,if i need to extract them?

I didnot make flash-able zip, I only post them by request.

U can easy make flash zip..

here u go...

flash-able zip:

http://www.mediafire...ew/baseband.zip


Edited by Y300-0100, 11 February 2014 - 05:56 PM.

  • 0

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 


#59
Naikkon

Naikkon

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei ascend g510
  • Twitter:@Naikon9

not working !

i try bought methods no luck !


  • 0

Device :     Huawei Ascend G510-100

ROM:         Stock B195

 


#60
Y300-0100

Y300-0100

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montenegro
  • Devices:Y300-0100

Why are this files in this rom and what baseband is that?

AMSS.MBN

AMSSHD.MBN

chinese or euro?? 

:o

 

euro baseband Y300 flash-able.

here:

http://www.mediafire...-stock-y300.zip

 

and 

baseband lib/bin flash-able

here:

http://www.mediafire...ew/baseband.zip

F. this. I am out of here...


Edited by Y300-0100, 11 February 2014 - 06:25 PM.

  • 1

Anyone want to improve something (or know how to fix something and he is willing to do it ) with LiquidSmooth ROM be my guest. Suggestions (commit) here: https://github.com/Y300-0100
 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users