Jump to content


Photo

1080p recording seems to stall...

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,878 posts

I just thought I'd see if anyone else has this issue; I have had 3 San Diegos now (One cracked, was replaced - I now have a third, brand new one bought from eBay, last week) and when I attempt to record 1080p using the default camera app, ICS Camera+ *OR* the Razr I camera, the video always stalls around the 1:30-2:00 min mark, without fail. 

This is another example of poor design - has anyone else experienced this? I can't be alone, surely. It would appear that it is the camera internal buffer, or the mechanism which writes the stream to NAND which is causing this?

Thanks :)


Edited by glossywhite, 15 February 2014 - 02:45 PM.

  • 0

#2
bob3450

bob3450

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G
Just tried, and mine does that as well.

Stock camera app on Xolo ICS

  • 0

#3
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,878 posts

What a crock this is, lol :P


  • 0

#4
DaveSimonH

DaveSimonH

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland, UK
  • Devices:Orange San Diego
Recorded a few clips there, 3+ minutes each, using Camera ICS app. It would freeze for a second or so and then continue recording. No problem playing the finished files.

  • 0

#5
glossywhite

glossywhite

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,878 posts
You'll find that the resulting video has the frozen portion too. Not too important if you're taking videos of your cat, but for shooting hd content for YouTube tutorials, this is rather poor and unprofessional.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users