Jump to content


Photo

ZTE Blade 3 brick emergency

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
hakonat

hakonat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:zte blade 3
hi i Swapper 2 (for Root users) program swaps I've created, but swap in creating advanced prefences from / dev / block to the place I created a restart, but I will not turn on what is being charged nor opens please help: (
Note: My ROM 4.4.2 cm 11
 
sorry ı used google translate 

  • 0

#2
Moldova

Moldova

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Europe
  • Devices:ZTE BLeADE

if you meant whats wrote, sorry for the loss of your mobile phone

 

 

probably your wrong, then try pressing at the same time: 

Power button and Volume +

or

Power button and Volume -

 

if you see something than it` a chance to recover


  • 0

#3
hakonat

hakonat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:zte blade 3

phone is not start


  • 0

#4
Moldova

Moldova

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Europe
  • Devices:ZTE BLeADE

if you meant whats wrote, sorry for the loss of your mobile phone

 

OK.

rubbish bin

or

to repair master (probably to hear the same)


  • 0

#5
MJonMoDaCo

MJonMoDaCo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nelson, NZL
  • Interests:PCs, Phones, Cars, Sports of all sorts.
  • Devices:ZTE Skate Acqua LG Optimus One


OK.

rubbish bin

or

to repair master (probably to hear the same)

 

Well it certainly makes no sense to throw it in the bin if you don't know what's wrong. What's most likely happened, is that he's lost his bootloader. You we're right about one thing:

 

 



phone is not start

 

You have to enter recovery. Hold down Volume up and then press and hold the Power button with it. Keep holding it for about 10 seconds until any splash screen (maybe android robot picture?) disappears. If you can get into ClockworkMod, then you can recover. But I don't think it'll work - because you've not researched where the CORRECT partition for your swap drive!!

 

The best way to find out?

 

1. Start Terminal emulator.

2. Type

su
and accept the next prompt

3. Type

ls -l
or
cat /proc/mounts
or
mount
or
df
.

4. I think you were after /dev/block/mmcblk0p2 (sdcard block???) In any case, you need to check out the partitions that you have, before you do this.

 

If you can't turn on the phone, ask a professional. You might find it cheaper to buy a new phone. Good luck.


  • 0
Spoiler




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users