Jump to content


Photo

Help! Phone will not boot!

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
supacook2k

supacook2k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco JJ rls11

Hi all,

 

A few years back i rooted and loaded custom roms with no issue on my ZTE Blade. MY dad also has a ZTE blade so i said i would root it for him. currently everytime the phone boots it goes to the big andoid logo. I converted from gen 1 to gen 2 which may have been my mistake as i assumed it was gen 1. I've tried loading 4 different roms and none of which will boot. can anyone suggest how i can get my dads phone working again, i have downloaded a stock rom but i'm unsure what to do from it having the android logo on the screen. i've had a look at the unbrick guide and tried restoring the original stock rom but no luck!


  • 0

#2
supacook2k

supacook2k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco JJ rls11

I can get into clockwork recovery but every rom i'm flashing i just get the android logo straight after the reboot


  • 0

#3
supacook2k

supacook2k

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco JJ rls11

managed to load a cyanogen mod 7 to it but how does anyone know how to get the play store?


  • 0

#4
chorao

chorao

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte A5 (libra) | minix g4

managed to load a cyanogen mod 7 to it but how does anyone know how to get the play store?

install gapps

ex:

h**p://blade.windows98.co.uk/downloads/gapps-gb-20110828l-signed.zip


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users