Jump to content

Hvor placerer man billedet til Caller2Picture?


Guest SuperStar

Recommended Posts

Guest SuperStar

Jeg har lagt C2P ind på min tlf., men er i tvivl om, hvor jeg skal placerer billeder, så jeg kan bruge dem.

Har oprettet en mappe på Storage Card, som hedder "My Documents", som jeg læste et sted man skulle. Men hvis jeg gemmer billederne deri, vises de ikke, når jeg via C2P på telefonen, vil hente et billede fra denne mappe...

Nogen der kan hjælpe??

Evt. et link, med med en "brugsanvisning" så selv os "dumme" kan finde ud af det.. :oops:

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Hmmm, jeg bruger selv SmartFace... så jeg ved det faktisk ikke.

Men jeg mener man selv skal definere den folder, som billederne skal ligge i. Der vist 3 muligheder... prøv at lede efter 'Picture Folder' .. eller noget lignende.

SmartFace er super nemt at bruge, dejlig gratis og kører perfekt på min fon. Godt nok har den ikke så mange features (eller de er måske ikke så nemme at komme til ... ) men det virker!! =)

Edited: Oops, glemte at spørge om du har installeret Caller2Picture på din telefon... mener den SKAL ligge på selve telefonen, og ikke på dit SD kort.

Link to comment
Share on other sites

Guest SuperStar

Har også hørt, at SmartFace, skulle være lidt bedre, men jeg har selv prøvet at installere SmartFace på telefonen, men når jeg skulle gå ind i det, skete der ikke noget.... Forstår ikke hvorfor....

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Man går ikke ind i SmartFace som man gør i andre programmer. Det kører bare i baggrunden, og når folk så ringer, popper der et billede op!

Du installerer programmet på din SD kort og sørger for, at der ligger en genvej til programmet i Start Up mappen (IPSM // WINDOWS // START UP)

Så laver du en mappe der hedder 'pict' og ligger den på dit Storage Card (det skal være i Storage Card mappen .. ikke en undermappe). I denne ligger du de billeder du vil bruge, og kalder billederne for dine kontakters telefonnumre:

Fx

+4512345678.jpg

Eller

unknown.jpg (hvis du vil have et billed til at de kontakter der ikke har deres eget nummer)

Der er mange andre options, men dette er det minimale til at få programmet til at virke...

Link to comment
Share on other sites

Guest SuperStar

.... ok.. Det er jo super nemt!!! MEN... *SS* En genvej? Altså kopiere jeg bare .cab.filen over i det directory, så???? :oops: :oops: :oops:

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Jeg glemte helt at sige, at jo mindre dine billeder er, jo bedre virker det på din telefon. Jeg bruger i øjeblikket dette template, der passer fint til mit Green Iris skin. Og så copy paster jeg bare et billede ind i den lille ramme. Så fylder hele billedet ca 10 kb.

Men man kunne i teorien gøre det ENDNU mindre, ved at sætte templated som default skærm der skal vises når nogen ringer, og så sørge for at det lille fjæs man ville se - blev vist et sted på skærmen der passer til den lille ramme. Og så ville billederne nok kun være en 3-4 kb store! Men det gider jeg ærligt talt ikke lave om må nu, hvor det hele jo virker *hehe*!

Men hvis man har maaaaange kontakter, er det nok en god idé at starte sådan, så er det jo også nemmere at skifte skin...

default.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ
.... ok.. Det er jo super nemt!!! MEN... *SS* En genvej? Altså kopiere jeg bare .cab.filen over i det directory, så????  :oops:  :oops:  :oops:

Nej du installere cab'en ... dernæst finder du programmet (via Active Sync) ... kopierer programmet (ctrl + c eller whatnot). Går hen til den mappe der hedder Start Up (IPSM // Windows // Start Up) .. og indsætter en genvej (den ligger der måske allerede .. det er bare for at være sikker på, at programmet kører hele tiden, selv når du booter din telefon)

Link to comment
Share on other sites

Guest SuperStar

... Forresten, så har jeg engang set et link, hvor der blev beskrevet, hvordan man ændrede billedet, så man i stedet for et firkantet billede, kunne lave det rundt og mange andre ting.. Det skulle gøres i Photoshop 7.0... Har nu prøvet at kigge alle steder, men kan ikke finde det igen. Har du set det før????

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Ja jeg mener at have set en tutorial eller 2 .. selv bruger jeg PSP og det virker også fint ... faktisk kan du bruge en hvilken som helst tutorial der fortæller om at 'manipulere' med billeder... så du burde sagtens kunne finde noget på google..

Men jeg leder lige videre efter den tutorial jeg har set...

Edited: >>Click Me

Link to comment
Share on other sites

Guest SuperStar

Så...Nu har jeg endelig langt om længe fået det til at virke ved at bruge PhotoShop osv. Mange tak for den store hjælp MoRFLeZ!!!!!! Nu virker det perfekt!!!!!

En sidste ting: i den toturial jeg læste, stod der noget med, at man skal ændre noget i "Registry editor" :

Next fire up PHM RegEdit and change the following...

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Shell/Rai/:Callalert

select 'Values'

select 'BKBitmapFile'

and change the path to that of your image (in my case IPSMincall.gif)

Jeg undlod at gøre det, og gemte det bare uden at ændre det... Hvad er grunden til, at man skal ændre i "Reg. editor".. Noget du ved noget om?

Skal siges, at min virker 100 % perfekt!

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Godt du har fået det til at virke :)

Hver gang du slukker/tænder din telefon, resettes alle dine filer i mappen Windows. Så hvis du har ændret ting i denne (som eksempel hvis du har installeret et nyt WMP skin .. ) vil de gå tilbage til originalen igen, med mindre du ændrer ting vha RegEdit.

Men hvis du 'bare' bruger SmartFace, og alle dine ændringer ligger i 'pict' mappen, så behøver du ikke ændrer noget andre steder...

Link to comment
Share on other sites

Guest SuperStar

Ok...Ja, jeg har kun gemt mine billeder i pict mappen på SD kortet, så det burde jo bare virke, også selvom jeg tænder og slukker.....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.