Jump to content

Netbank på SPV?


Guest mbrostro

Recommended Posts

Guest mbrostro

Hej alle.

SUPER glad for min SPV'er :). Henter både mails og browser nettet. Jeg har dog et åbent spørgsmål, som jeg håber i kan hjælpe mig med:

I Oranges egen beskrivelse af SPV'en (www.orange.dk/spv) fremgår det at man kan gå på netbank. Cool nok, tænker jeg, og prøver som noget af det første Danske Netbanks side, www.danskenetbank.dk. NOTHING! Så prøvede jeg bare Danske Banks hovedside, www.danskebank.dk.

Nu er spørgsmålet så om det bare er salgsgas, ligesom med MMS i tidernes morgen, og at det kræver særlige certifikater fra Bankerne eller hva'?

Jeg håber på at nogen kan hjælpe mig, eller om ikke andet så tager fat på debatten.

SPV hilsen

/mag

Link to comment
Share on other sites

Guest anders_g

Det kunne være cool nok hvis det virkede, jeg mener dog at de fleste netbanker der i blandt nordea bruger java til deres login. Det understøtter spv'en ikke, men jeg håber at man kan få det til at virke på en eller anden måde:-)

/Anders

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Det ville være super hvis Danke Bank lavede en SPV udgave af deres netbank... hvis det kunne gøres sikkert etc etc!

Men det jo nok nærmere bankens skyld at det ikke virker .. end det er SPV'ns.

Mener at have læst, at nogle engelske banker har en version af deres hjemmeside der virker på pocketpc/spv etc etc. Men det kan være ønsketænkning.

Link to comment
Share on other sites

Alle bankerne har efterhånden en WAP-udgave af netbanken - og dem jeg har prøvet fungerer fint - også på SPV'ens wap, så Orange løj altså ikke direkte i salgsmaterialet. Men det ville da være overordenligt dejligt hvis de tog sig sammen og lavede en PIE-version, for der er vel ingen der efterhånden er i tvivl om at der kommer efterspørgsel på det...

Link to comment
Share on other sites

Guest mbrostro

Spørgsmålet er så bare hvordan man sætter spv'en op til at bruge WAP-forbindelse i dette tilfælde?

Har et GPRS-abo. hos Orange, og med Danske Bank wap-bank SKAL man have konfigureret sin wap-opkaldsforbindelse enten gennem TDC, Telia eller Sonofon jvf. dette link :arrow: http://www.danskebank.dk/Link/Wapservice.

Nogen der ved hvordan man gør det?

/mag

Link to comment
Share on other sites

Guest mbrostro

Ked af hvis jeg lyder lidt tungnem :oops:, men hvordan sætter man f.eks. tdc's wap gateway op, når man bruger GPRS?

Så vidt jeg ved findes der endnu ingen guides til hvordan man opsætter wap-gateways på SPV'en, eller gør der?

/mag

Link to comment
Share on other sites

Guest zajfman

Nu arbejder jeg selv i en bank.... og har også været med til at være testperson for vores WAP-del af NetBanken.

Min erfaring med tingene er, at man ikke gider bruge særlig mange ressourcer på en WAP-bank, fordi det er extremt få mennesker der i det hele taget bruger det. Personligt syntes jeg selv, at en WAP NetBank er skide smart... men som nogle af jer skriver, så fungerer det altså ikke lige godt hos alle banker. Min egen banks WAP bank fungerede nogenlunde på min Motorola T720, men fungerer **** ikke på SPV´en. Hvorimod jeg kunne se, at Danske Banks WAP-bank fungerede nogenlunde på SPV´en.

Som en anden skrev, så er det også rigtigt, at de almindelige NetBanker (til explorer) kører via JAVA.... og det er netop hér vi SPV brugere har et problem.

Jeg vil foreslå til dem af jer, som gerne vil bruge det, at I skriver en mail til jeres bank, hvor i forklarer problemstillingen og beder om et svar tilbage. Derved kan I se hvor lang/meget jeres bank gør for WAP-delen i NetBank.

-zajfman

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.