Jump to content

QTek 1010 - dansk T9


Guest Emborg

Recommended Posts

Guest tbrose

Man må for guds skyld ikke installere SPV-update som Nedersoren foreslår!!

Det er rigtigt hvad muude skriver - Qtek 1010'eren kører jo på et helt andet styresystem!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest NederSoren

hehe.. Undksyld :oops: havde vidst ikke kigget ordenligt efter hvad han havde skrevet... hehe... :oops: min fejl.. Jeg regnede med at han skrev om smartphones da det er et smartphone forum (Jeg skal lære at læse ordenligt efter) hehe

/NederSoren

Link to comment
Share on other sites

Guest Emborg

Jeg skal vist lige rette lidt i mit indlæg.... det var Qtek 7070 jeg tænkte på, den er bygget af samme firma som laver SPVen.... så det var smartphone jeg talte om. Hvis jeg installerer Orange opdateringen mister jeg vel opsætninger (opkaldenumre og lignende)?

Link to comment
Share on other sites

Guest Emborg

Den er smartere end som så - når jeg forsøger at opdatere siger programmet "Invalid model ID" (og det har det jo ret i....). Kan man på nogen måde kopiere filen t9danish.dll fra SPV over på Qtek - på almindelig vis gennem ASync kommer en besked om at dll, exe mv. ikke kan kopieres?

Link to comment
Share on other sites

Guest fonager

Hejsa

Jeg tror generelt at så tjekker programmet, som skal smide updaten over i din telefon, om det nu også er "den rigtige" update du ligger ind ... med andre ord, for at sikre at man ikke kommer til at smide f.eks. en tysk update ind ved en fejl !!

Jeg har tidligere, med succes, opgraderet en tysk XDA (ligesom Qtek 1010 PDA'en), som var købt hos T-Mobile. Jeg opgraderede den til Qtek softwaren, da denne var på engelsk, som klart var at foretrække fremfor tysk ;-)

Men det skal lige siges, at det IKKE var noget for børn ... kort fortalt, foregik det på denne måde :

Jeg startede opgraderingsprogrammet, som starter med kontrollere at det er den rigtige ROM version, som man smider over i forhold til den der allerede ER i telefonen. Når dette tjek er udført, fjerner du bagom installations programmet den binære ROM fil, hvorefter du smider den ønskede ind. MEN !! - du skal lige ind med en hex-editor og ændre i nogle versions numre, FØR du fortsætter opgraderingen.

Du skal holde tungen lige i munden, men det kan skam godt lade sig gøre :-)

Jeg har selv en Qtek 7070 smartphone, og er ret sikker på at det kan lade sig gøre at smide Orange DK Update 2 ind på den ved at eksperimentere med ovenstående metode. Men da software versionen i min telefon er NYERE en den der er i Orange, har jeg valgt ikke at gøre det.

(Bemærk at ovenstående udelukkende er en fortælling om mine erfaringer og IKKE en spiseseddel til hvordan det gøres i praksis!)

MVh,

Kent Fonager

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.