Jump to content

Sim Unlock??


Guest Animefan

Recommended Posts

Guest Animefan

Hej igen....

Jer der ude der har SiM Unlocket jeres SPVer med programmet SPVunlock er der nogen der kan sige om der er nogen fejl/problemer med det? Og om det over hovedet er sådan lovligt? :roll:

Link to comment
Share on other sites

Guest MoRFLeZ

Tja ... på hjemmesiden står der at programmet virker fra bootloader 0.91 til 0.98. Jeg havde de første mange måneder bootloader 0.95 og den virkede IKKE med SIM Unlock. Efter en opdatering og med bootloader 0.98 fløj det igennem, og virkede straks! Om der er andre problem bootloaders ved jeg ikke.

Med hensyn til om det er lovligt, vil jeg med min bedste overbevisning sige, at det er vel lovligt, så fremt du stadig betaler din kontrakt med Orange (dit abonnement) i 6 måneder, og så siger det op der. Med jeg ved det faktisk ikke...

Jeg mener at have læst på www.simunlock.dk at det var lovligt, men siden er i øjeblikket nede, eller også er det den forkerte adresse... :roll:

Link to comment
Share on other sites

Guest Animefan

Nu sidder jeg så med et STORT problem.... :shock:

har købt et Telia Express abonnement, lagt det ind og det hele men ved ikke hvordan jeg skal få sat det op da det ikke har gjort det, inde på deres side giver de disse oplysninger:

Telia Mobile GPRS Indstillinger

Er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal skrive hvor af det her volapyk!? :?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.