Jump to content

SPV'en indsætter @'er i SMS'er


Guest LarsDK

Recommended Posts

Guest Simsen

dem jeg sender til klager også altid over det, ved så ikke om det også kun er når du sender det kommer, eller om det også er når du modtager. ved ikke lige hvad man kan gøre ved det, men kunne da være rat at vide om andre har det samme problem?

Link to comment
Share on other sites

Guest NederSoren

Jeg får nogle gange en masse hvide firkanter.. Jeg har lidt på fornemelsen at det er når nogen skriver fra nettet og trykker 'enter' i en besked.. :?

Link to comment
Share on other sites

Guest LarsDK

Det med firkanten har jeg kun oplevet en gang, og frygter at det min telefon der har lavet den. Jeg ved med sikkerhed at ham der sendte beskeden sendte den fra en nokia mobil, og dem tror jeg ikke vi kan give skylden for det.

Er der nogen der har haft fat i orange og så de kunne få det med i deres næste update, hvis der skulle komme sådan en?

Link to comment
Share on other sites

Guest kallep

når folk sender de der animationsbeskeder fra nokiatelefoner så er der også firkanter på min.. tror mere det er de mellemrum de har lavet..

min skriver altid RE i starten af de beskeder jeg sender men kun på modtagerens mobil.. men det er jo fordi vi kører et mere E-mail baseret system altså reply..

der er også problemer når jeg modtager en sammensat besked fra en nokiatelefon så mangler det første bogstav af af det første ord..

men kan leve med det..

Link to comment
Share on other sites

Guest kallep

jep det er mig solgaard.. har flere gange prøvet at ændre mit navn til solgaard her på modaco men den vil ikk.. så jeg plejer at underskrive mig som:

Solgaard/kallep

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Jeg er klar over, at dette er en gammel post, men er der nogen der har fundet ud af mere eller noget nyt? Jeg synes da stadig det er irriterende, at det første bogstav mangler ved sammenkædede beskeder jeg modtager og at der er @ i alle de beskeder jeg sender.. :roll:

TKJ

Link to comment
Share on other sites

Har også en Kollega som har en spv der laver @ midt i det hele, men er det ikke kun spv og ikke spv e100 som har det problem, og hvad med når den er opdateret med 1.5.0.7 gør den det så stadig ???

Link to comment
Share on other sites

En MS Smartphone indsætter @ før de 160 tegn - og det oversættes på andre telefoner til @ - og det kommer i starten af hver ny meddelse der forlænger den tidligere

/Jakob

Link to comment
Share on other sites

Jep. Incbakken i Smartphone er en PocketOutlook i reduceret version. Af en eller anden programmeringsmæssig årsag startes alle sms´er med @ uanset indholdet af sms beskeden. Firkant i sms´er modtaget fra NoKia produkter betyder som oftest flere mellemrum. ny linie eller blink. Når folk påstår at de står tilfældigt i sms fra en Smarphone, så prøv at tæl antallet af tegn. Det passer altid med 160 (eller 159) tegn.

/Jakob

Link to comment
Share on other sites

Okay Jacob, så tror jeg jeg forstår lidt mere MEN der er ikke 159 tegn mellem @èrne i de sms jeg får fra ham heller ikke hvis jeg tæller mellemrummene med ?

Og når jeg sender en sms til ham er der ingen @´er i den heller ikke hvis det er et svar på noget han spørger om.

Kan det have noget at gøre med at hans er den "gamle spv" og min er model e100 med nyere software ??

Med hensyn til firkanterne har du helt ret :-) alle de gange vi prøvede at lave dobbelt mellemrum mellem ordene blev det til en firkant både på hans og min (sendte fra den gamle nokia 6310i ) også når det var blink eller ny linie.

Link to comment
Share on other sites

jeg har også lige fået en sms fra min kæreste som har den gamle spv.. og jeg har selv den ny e200. den startede også med et @ og havde et @ cirka i midten af beskeden.. måske fordi de er ladet sammen.. fik ikke lige checket antallet af tegn. Posted from my SmartPhone!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.