Jump to content
Sign in to follow this  
chocobogo

c600 - sudden bluetooth problems

Recommended Posts

Hi guys, I have a c600 (ROM 2.0.6.0) and it was running perfectly for my needs, syncing with Active Sync via Bluetooth and also running tomtom 5.2 perfectly with a 3rd party BT GPS unit.

However they have both suddenly stopped working and no matter what I try, I can't get them working again.

Appreciate any advice that can help me out of my current no TomTom and syncing over IR situation ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tried a hard reset?

P

Had a feeling this was going to be the only way forward. I am just not keen to go through re-installing all the apps I have.

Oh well, time to bite the bullet I think

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Had a feeling this was going to be the only way forward. I am just not keen to go through re-installing all the apps I have.

Oh well, time to bite the bullet I think

Cheers

Did the hard reset work for you? I am experiencing Bluetooth problems on my Qtek 8310 and another member said that a hard reset did not fix the problem on their C600. In my case, I can no longer connect to anything via Bluetooth and even a USB connection to Activesync does not work.

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.