Jump to content

Recommended Posts

I installed KaiserTweak last night, and it's great, but I managed to muck up my clock....

I set it to display clock on the today screen, because I use Batti, but it wouldn't let me have just the clock, that option wouldn't select, so I went for date and time. It worked for a few hours, but now there's just a blank square where it should be, and the volume icon and part of the reception icon are missing.

If I tap the blank square I get the volume settings, but I have no way of seeing my reception...

Help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some people have reported screen corruption issues with Batti installed (me included). You may be in the realms of having to do a hard reset or restore a previous backup... :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may not need to hard reset!I experience the same problem but when i changed the clock settings in the Kaiser Tweak everything returned to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank got. I'd tried that before but soft reseting it afterwards made it work.

Thanks :)

Since Kaiser-tweak is modifying the registry, they have said (on XDA) that you need to soft reset after making changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Some people have reported screen corruption issues with Batti installed (me included). You may be in the realms of having to do a hard reset or restore a previous backup... :-(

I second this, Batti periodically screwed up my display exactly how the OP described. I doubt if Kaisertweak had anything to do with it. I uninstalled Batti, installed Vistahide Battery Gauge instead, and no more display problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well mine worked perfectly until I changed the setting in kaiserTweak, and the perfectly again once I changed it back

But maybe KaiserTweak and Batti just don't like each other

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well mine worked perfectly until I changed the setting in kaiserTweak, and the perfectly again once I changed it back

But maybe KaiserTweak and Batti just don't like each other

Could be, but give it a few days. Batti was sporadic with mine, would work fine for a while and then would go crazy and I'd have to soft reset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.