Jump to content
sector

B7300 Omnia Lite applications for i900/i910

Recommended Posts

Guest
it just starts and quits in a second

Did you copy everything from the zip of leo001 in windows directory?

If you do, then shouldn't to have any problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you copy everything from the zip of leo001 in windows directory?

If you do, then shouldn't to have any problem

if i'm quick enough i can push the others button, but still quits after-12 seconds. ANd in fact it works only on my storage :)

maybe the MUI interrupts?

well it works now, but how can i replace the ugly icons with the LITE ones? any chynce to raplace the wallpaper or change color?

Edited by Lunchbox77

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
if i'm quick enough i can push the others button, but still quits after-12 seconds. ANd in fact it works only on my storage ;)

maybe the MUI interrupts?

well it works now, but how can i replace the ugly icons with the LITE ones? any chynce to raplace the wallpaper or change color?

And i like to change the wallpaper or the theme to other color but don't how

Maybe someone else can help us :)

I change the icons in this way http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-h...tart-menu-icon/

and this is the icon that i use :P

ICON.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites
And i like to change the wallpaper or the theme to other color but don't how

Maybe someone else can help us :)

I change the icons in this way http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-h...tart-menu-icon/

and this is the icon that i use ;)

ICON.rar

i think all the resoruces are in: resources_menu.tfs

but i don't really know how to open/edit it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi guys,

I have a problem, I can't install Dialer, it says not compatible with my current ROM, Ock's build 23545...

Are there any ways to install this..

Thanks!

Just install it anyways, click yes to install even though it is not compatbile, it will still work

Share this post


Link to post
Share on other sites
There is no mui for this dialer. You get this error most probably because you have a SECDialerRes.dll.****.mui in you ROM from older Omnialite dialer which make the conflict > You need to delete such .mui

hi yonn,

i have this SECDialerRes.dll.****.mui file in my rom but how can i delete it? resco explorer doesn't do that because it's a rom file...

Share this post


Link to post
Share on other sites
i just copy the files from leo001 in windows directory

and change the right soft key on Today (i use Samsung Widget plus)

to set main menu on right soft key go to

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\Open

and write

"\Windows\MainMenu.exe"

and to change the name of soft key go to

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\(Default)

and write

Main Menu

(if you don't have folder 113 you have to create it)

I think your question was about this :)

I have change and added 113. I copied the files and put them under \Windows\ is there something else I need to do. I don't have Samsung widget plus and I don't want it I just want the main menu. Please do you have steps.

Thanks

Edited by rtimi28

Share this post


Link to post
Share on other sites
copy all file in windows folder...and it works!

I did that but what else because mine acts like its doing something and then quits

Share this post


Link to post
Share on other sites
copy all file in windows folder...and it works!

Nope it doesn't can someone create a cab maybe it will then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
I have change and added 113. I copied the files and put them under \Windows\ is there something else I need to do. I don't have Samsung widget plus and I don't want it I just want the main menu. Please do you have steps.

Thanks

did you put quotes " " ?

"\Windows\MainMenu.exe"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope it doesn't can someone create a cab maybe it will then.

It looks like it doesn't put the .dll file in. I think that's what is making it not show up, if anyone can do a .cab file so we can test.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It looks like it doesn't put the .dll file in. I think that's what is making it not show up, if anyone can do a .cab file so we can test.

Ok I got the .dll file in it was hidden but still nothing. Someone help, I am using lyorite rom 28232 for i910. Thanks, also if you have calendar working where you can add an appointment that would be great

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Yes I did

Here is the screen shot

rally i don't know what can be the problem :)

try this one

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Home\Keys\113

Share this post


Link to post
Share on other sites
rally i don't know what can be the problem :)

try this one

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Home\Keys\113

Nope didn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope didn't work

if you use titanium you need to edit these value:

HK_Local_Machine\software\microsoft\cHome

SK1URL -> Path to the exe

SK1TEXT -> text of the softkey

Share this post


Link to post
Share on other sites
if you use titanium you need to edit these value:

HK_Local_Machine\software\microsoft\cHome

SK1URL -> Path to the exe

SK1TEXT -> text of the softkey

Didn't work either. I don't think its the button. I think its the software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
wow, you have more of these icons? ;)

yes i have, but they are in a .svg format and you have to convert to .png

I haven't it in .png format

if you like i will attach :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.