Jump to content
Marcin Baliniak

GRemote Pro released - should works on all SDK v2 devices.

Recommended Posts

We try to add support for new Samsung devices with Samsung SDK 2.0. So if you have:

  • GT-B7300 Omnia Lite
  • GT-B7330 Omnia Pro
  • GT-I8000 Omnia II

--> beta testers group closed <--

We will inform you about progress. If we will finish I will send my changes here, and all application used this API will work on Omnia II and others devices with SDK 2.0.

Best regards,

Marcin.

Edited by Marcin Baliniak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting app good luck with the Samsung version

For those wondering about GBMsoftware take a look at their site HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marcin, good to see you here as well :D

using your program on the diamond for a long time now!

If you need any beta-testers for the omniaII (with dutch stock WM6.5 ROM) just give me a message, would love to contribute and make this working on the omnia as well!

cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

New version released. It should works on all Omnia II devices. Remember to install GRemote client and SDK on your device. You can do this by selecting correct installation type during installation process. This version should works on other devices like Omnia Lite, Pro, and Armani but I heard about some problems. Strange because it uses exactly the same SDK??? Please report and information about problems or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

copying the dll in the windows folder I HTCSensorSDK.dll works perfectly all the grace and functions that are gmouse the two applications that use the motion sensor.

Greetings

Edited by akirita

Share this post


Link to post
Share on other sites
copying the dll in the windows folder I HTCSensorSDK.dll works perfectly all the grace and functions that are gmouse the two applications that use the motion sensor.

Greetings

Trying this out now...thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

works well, but had a couple of lags with the mouse, seems like the calebration becomes unpercise..

im extremley facinated )))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.