Jump to content
DesireUK

Google Maps

Recommended Posts

Hi,

Ive just recently rooted my desire, and have found that google maps has disappeared from the apps list.

when i go to settings>applications, i can see maps installed, and also when i go to android market, google maps is shown as installed, however, cant find it anywhere.

having also updated to custom rom with the navigation panel ... i can see maps in that navigation panel, but it doesnt load. any ideas where the google maps app is gone ? or what i can do to bring it back / reinstall it?

should i create another custom rom with maps and just flash my device again?

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

Ive just recently rooted my desire, and have found that google maps has disappeared from the apps list.

when i go to settings>applications, i can see maps installed, and also when i go to android market, google maps is shown as installed, however, cant find it anywhere.

having also updated to custom rom with the navigation panel ... i can see maps in that navigation panel, but it doesnt load. any ideas where the google maps app is gone ? or what i can do to bring it back / reinstall it?

should i create another custom rom with maps and just flash my device again?

:P

I'm no expert but my phone did this and I did a full wipe, reinstalled the rom and google maps was still missing. What sorted it out in the end was "fixing the mismatch UID". I did this by going into the Quick Boot app, choosing the recovery console, selecting the Other option and then fixing the UID mismatch.

Hope it works for you and thanks to Robot1000, who suggested the fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm no expert but my phone did this and I did a full wipe, reinstalled the rom and google maps was still missing. What sorted it out in the end was "fixing the mismatch UID". I did this by going into the Quick Boot app, choosing the recovery console, selecting the Other option and then fixing the UID mismatch.

Hope it works for you and thanks to Robot1000, who suggested the fix.

Thanks for this, i managed to fix it using the uid mismatch fixing thing ... and now i have the wi-fi problem which alot of other people are having on this forum. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.