Jump to content
fotograaf

Geen internet met explorer

Recommended Posts

Hallo ik heb een omnia i900 met wm 6.5 build 28223 erop.

De wifi werkt goed en het weer kan ik updaten.

Maar als ik explorer opstart krijg ik met geen mogelijkheid internet erop.

Ook youtube doet het niet.

Ik heb ook opera geprobeert maar die werkt ook niet.

Ik heb al verschillende instellingen gebruikt en geprobeert maar niets helpt.

Is er iemand die mij kan vertellen wat ik verkeerd doe of wat is er aan de hand.

Graag hoor ik van jullie.

mvg fotograaf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hallo ik heb een omnia i900 met wm 6.5 build 28223 erop.

De wifi werkt goed en het weer kan ik updaten.

Maar als ik explorer opstart krijg ik met geen mogelijkheid internet erop.

Ook youtube doet het niet.

Ik heb ook opera geprobeert maar die werkt ook niet.

Ik heb al verschillende instellingen gebruikt en geprobeert maar niets helpt.

Is er iemand die mij kan vertellen wat ik verkeerd doe of wat is er aan de hand.

Graag hoor ik van jullie.

mvg fotograaf

And again--

fotograaf-

A question for you to ponder:

Don't you think that on an English language forum you would get your question answered more readily from the knowledgeable members of this community if you wrote your question in the language (English) that the members predominately understand?

IMHO

Ron....

Edited by ronaldb3

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may want to look at this to play YouTube videos: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtube.html

Internet Explorer not working with the internet is a common problem with 6.5.* roms. Using Opera Mini should work. I recommend flashing a newer rom though. I'm not a big fan of the 28***, so try a 23*** based rom instead; it is much more stable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello ron yes your right now i try it in English its not so good but i hope you can read it.

Hello billus i try your link from youtube but it don't work.

I have try an other opera but that one also don't work.

Can you tell me where in can find the wm 6.5 23*** and i hope in NL.

gr fotograaf.

Edited by fotograaf

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello ron yes your right now i try it in English its not so good but i hope you can read it.

Hello billus i try your link from youtube but it don't work.

I have try an other opera but that one also don't work.

Can you tell me where in can find the wm 6.5 23*** and i hope in NL.

gr fotograaf.

One thing that has been tried in the past is to change your phone subscriber to someone else (not for real) and then change back to the right one for you. Sometimes this clears up the problem with IE and Opera connecting.

Ron...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Start -> Settings -> Connections -> Operator Settings -> Pick any other phone provider on that list, wait 30 seconds or so and change it BACK to YOUR phone carrier.

Edit: You have to say OK when you change the phone provider, re-open after 30 seconds and then change it back to your phone provider.

Edited by Billus

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello ron can you tell me what a PHONE SUBSCRIBER is i don't understand that.

What billus said.

Ron...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.