Jump to content
Captain Jasper

Screen "shakes" and is unresponsive

Recommended Posts

Hi, I have been using MCR 3.0 for a while now but I have started getting what I can only describe as a shaking screen. It kind of goes backwards and forwards from one screen to another very rapidly or if I have the keyboard up random letters start getting entered. I have also found that touching one part of the screen seems to select a completely different part.

Before I start reflashing etc I was wondering if anyone else has experienced this. I have found one other post which seemed to indicate hardware.

Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes, very rarely if its very humid it happens to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I have been using MCR 3.0 for a while now but I have started getting what I can only describe as a shaking screen. It kind of goes backwards and forwards from one screen to another very rapidly or if I have the keyboard up random letters start getting entered. I have also found that touching one part of the screen seems to select a completely different part.

Before I start reflashing etc I was wondering if anyone else has experienced this. I have found one other post which seemed to indicate hardware.

Any thoughts?

It isn't a Software problem, But still you can try flashing some other ROM, But it's definitely a Hardware problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
It isn't a Software problem, But still you can try flashing some other ROM, But it's definitely a Hardware problem

Thats right its a hardware problem, you need to change your digitizer and stop keeping your phone

in your pocket most of the time. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah for sure its a hardware problem...

i faced this same problem on my t-mobile pulse previously...

but things are fine on HTC Hero till now :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i have the same problem with my hero. I send it to HTC to repair it, but they couldnt reproduce the problem. After i got the phone back the problem was gone for about 2 weeks. Now its back. So im thinking that haelstone may be right.

I will try to not statically charge the phone for a while and see if it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.