Jump to content
azza6

Omnia thinks it has headphones plugged in.

Recommended Posts

WTF? A friend called me and it wouldn't work because it thinks it has headphones plugged in.

Tried soft reset. Any help? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this happened to someone else here, if you have a search about you might find the thread. The fix for them was to unstick the mechanical switch that senses a jack's plugged in; try jiggling something non-conductive (cocktail stick?) around the edge of the headphone socket.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think this happened to someone else here, if you have a search about you might find the thread. The fix for them was to unstick the mechanical switch that senses a jack's plugged in; try jiggling something non-conductive (cocktail stick?) around the edge of the headphone socket.

I had the same problem this past month. I just plugged the jack again and then unplugged it. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think this happened to someone else here, if you have a search about you might find the thread. The fix for them was to unstick the mechanical switch that senses a jack's plugged in; try jiggling something non-conductive (cocktail stick?) around the edge of the headphone socket.

Cheers! I can't believe I didn't think of that. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.