Jump to content
Tom G

CyanogenMod 6 port for Pulse

Recommended Posts

You just have to update the gapps on the first page.

There are wrong permissions in the update-script

And that is the main and only reason for the reboots if somebody try to install app.

I had that reboot issue yesterday after updating.

So I went back to 0.30.

I did install the same gapps (from page #1) but do not have the reboot issue.

So what's wrong with the gapps??? Or is it a 0.40 issue.

I'd like to switch to 0.40 asap, so what's the way to go???

Edited by Richard van Nieuwenhuizen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Both dta2sd and froyo a2sd work for me.

Nice to know it is possible. I had one chance to install 0.4 before my phone went in for repair, and I did a full/clean install. I had the "segmentation fault" problem with DT A2SD.

I know I could just use the built-in, but DT works so much better (IMO).

Bah, I've got a four day wait until I get my phone back. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
updated to 0.40 1 hour ago

everything works fine except for the camera. i now that the default camera crashes after one shot but

now the camera fails no matter what app you use to take the picture... i tried with camera 360, camera FX,

Its a known problem. Reduce the resolution to anything below 3MP.

All apps should default to 3MP, I don't know why most didn't before. There is a default set in libcamera.so which is currently set to 3MP. I thought about trying to modify it with a hex editor, but decided not to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DON'T flash DTA2SD; i reflashed just tom's new rom and install of applications seems to be working fine

j'ai tout réinstallet et ça ne marche toujours pas , comment faire s'il vous plait????

Share this post


Link to post
Share on other sites
je ne peut pas télécharger d'application

Pouvez vous m'aider s'il vous plait, je ne peut pas installer d'application, j'ai bien "market" mais quand j'installe une application ils s'éteint

Merci

Share this post


Link to post
Share on other sites
There are wrong permissions in the update-script

And that is the main and only reason for the reboots if somebody try to install app.

The gapps zip was put together by Flibblesan. I've rewritten the update-script and it should now set permissions correctly. Let me know if there are still problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The gapps zip was put together by Flibblesan. I've rewritten the update-script and it should now set permissions correctly. Let me know if there are still problems.

Can we still use the download from page #1 for this?!

In other words: where's the new download with updated script?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
The gapps zip was put together by Flibblesan. I've rewritten the update-script and it should now set permissions correctly. Let me know if there are still problems.

Je ne peut toujours pas installer de app. le téléphone s'éteind

Share this post


Link to post
Share on other sites
Its a known problem. Reduce the resolution to anything below 3MP.

All apps should default to 3MP, I don't know why most didn't before. There is a default set in libcamera.so which is currently set to 3MP. I thought about trying to modify it with a hex editor, but decided not to.

Let me clarify, the reason why default camera app doesnt work is because libcamera.so currently set to 3MP, but it needs to be set lower than 3MP (say 2.xMP) ? :P :D

Edited by protocold

Share this post


Link to post
Share on other sites
Je ne peut toujours pas installer de app. le téléphone s'éteind

tu es chez quel operateur moi je tourne en cm6 0.3 et je suis chez bouygues avec U8230

Share this post


Link to post
Share on other sites
tu es chez quel operateur moi je tourne en cm6 0.3 et je suis chez bouygues avec U8230

je suis chez bouygues aussi avec un U8230 et je suis en cm6 0.4

mais je peut pas télécharger d'appli.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

please use the forum language.

je suis chez bouygues aussi avec un U8230 et je suis en cm6 0.4

mais je peut pas télécharger d'appli.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can we still use the download from page #1 for this?!

In other words: where's the new download with updated script?!

Its still the same link. I replaced the file on the server.

Let me clarify, the default camera app doesnt work is because libcamera.so currently set to 3MP, but it needs to be set lower than 3MP (say 2.xMP) ? :P :D

The camera doesn't work at 3MP in any app. I haven't figured out why (it looks like it does some messed up stuff with memory). If you lower the resolution (for example to UXGA) it will work. The problem only effects 3MP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you so much for your hard work on porting cyanogen to the pulse. The quality of cyanogenmod really shows in terms performance increases and useful additions to android.

At the very least please compile a new rom with the latest cyanogen changes every month or so :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Its still the same link. I replaced the file on the server.

The camera doesn't work at 3MP in any app. I haven't figured out why (it looks like it does some messed up stuff with memory). If you lower the resolution (for example to UXGA) it will work. The problem only effects 3MP.

Actually the camera does work in fullres (3MP) with vignette, multiple photos and everything.

Reported from many users.

Great work TOM ! ! !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Actually the camera does work in fullres (3MP) with vignette, multiple photos and everything.

Reported from many users.

Great work TOM ! ! !

Yep same here with Vignette. I think the only time I had problems with other camera apps is if I opened the stock one previously, but not sure on that...

ps: I'm talking about 0.3, gona try 0.4 out later today :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Actually the camera does work in fullres (3MP) with vignette, multiple photos and everything.

Reported from many users.

Great work TOM ! ! !

OK. Thanks.

I haven't tried any other apps myself, I was just going on what others have said.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom you brought us the 2.2.1 version to the Pulse (which T-MOB didnt even plan to), so i must say YOU ROCK MASTER!! :P Along with OC and Swap this phone is humming along just nicely,

Cheers mate

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yep same here with Vignette. I think the only time I had problems with other camera apps is if I opened the stock one previously, but not sure on that...

ps: I'm talking about 0.3, gona try 0.4 out later today :P

I just tried vignette, but the free version only allows low res. Using Camera Magic it dies on the 3rd photo instead of the second, but it still dies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.