Jump to content
Sign in to follow this  
jrgv

Having problems with TPT

Recommended Posts

Hello,

I have the San Fran but the Mobistar one TFT and 3MP.

I only put Japenese Jellyfish on it for a long time and I was satisfied with that rom.

But I wanted to try something new and did a TPT image but it wouldn't work, so I installed my backup of the stockrom on it.

Then I did the TPT converting my gen1 to gen2 and installed CM7.1.0 but I was planning on buying another phone and someone I know was intrested.

So I did the TPT that converts from gen2 to gen1 and installed the stock rom again.

The person that wanted to buy my phone which I was planning on ditching anyway said she'd rather play safe and buy a new one herself.

So I converted it to gen2 again and hoped CM7.1.0 would work the now.

Unfortunatelly it still didn't work (couldn't connect to wifi) and I just wanted to go back to gen1 for installing Japanese Jellyfish again.

But it seemed that it lost TPT mode which worked fine the first time.

I've tried a lot of things already now I've put another gen2 rom on the device (the one that mixed ericson and monte carlo) but that one won't even let me do TPT.

The rom also doesn't let me connect to wifi so I think there was something wrong with the TPT image I got from a link of this Forum.

Links I used:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855 (TPT)

http://android.modaco.com/topic/348266-rom-gen-2-monte-ericsson/ (Current Rom who isn't working with WiFi)

http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=blade (CM7.1.0 Rom I used before the current one)

I also used clockwork mod for backing up and installing roms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have the San Fran but the Mobistar one TFT and 3MP.

I only put Japenese Jellyfish on it for a long time and I was satisfied with that rom.

But I wanted to try something new and did a TPT image but it wouldn't work, so I installed my backup of the stockrom on it.

Then I did the TPT converting my gen1 to gen2 and installed CM7.1.0 but I was planning on buying another phone and someone I know was intrested.

So I did the TPT that converts from gen2 to gen1 and installed the stock rom again.

The person that wanted to buy my phone which I was planning on ditching anyway said she'd rather play safe and buy a new one herself.

So I converted it to gen2 again and hoped CM7.1.0 would work the now.

Unfortunatelly it still didn't work (couldn't connect to wifi) and I just wanted to go back to gen1 for installing Japanese Jellyfish again.

But it seemed that it lost TPT mode which worked fine the first time.

I've tried a lot of things already now I've put another gen2 rom on the device (the one that mixed ericson and monte carlo) but that one won't even let me do TPT.

The rom also doesn't let me connect to wifi so I think there was something wrong with the TPT image I got from a link of this Forum.

Links I used:

http://forum.xda-dev...d.php?t=1258855 (TPT)

http://android.modac...monte-ericsson/ (Current Rom who isn't working with WiFi)

http://download.cyan...le&device=blade (CM7.1.0 Rom I used before the current one)

I also used clockwork mod for backing up and installing roms.

are you applying the TPT by holding menu and volume up while turning it on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I actually tried that already, because it always worked that way.

Now it finaly did the TPT but it didn't do that yesterday which I find strange. But thanks for the advice rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.