Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

Hey I get an issue while Installing 15/05 Version.

Installing: /sdcard/update....

Finding

Opening

assert failed: getprob(...) == "blade"....

Status 7

its the version on goo.im on first page

any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I get an issue while Installing 15/05 Version.

Installing: /sdcard/update....

Finding

Opening

assert failed: getprob(...) == "blade"....

Status 7

its the version on goo.im on first page

any idea?

Too old version of ClockWorkMod i guess, update it through rommanager!

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is the first time I experience battery drain. didn't have it with any previous versions:

on 15/5 rom from 100 to 8% in only 7,5 hours :(

no idea what it could be

wiped system, cache and dalvik like I always do

flashed rom, a2sd, mini gapps

Edited by birdibird

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is the first time I experience battery drain. didn't have it with any previous versions:

on 15/5 rom from 100 to 9% in only 7,5 hours :(

no idea what it could be

wiped system, cache and dalvik like I always do

flashed rom, a2sd, mini gapps

same there :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I get an issue while Installing 15/05 Version.

Installing: /sdcard/update....

Finding

Opening

assert failed: getprob(...) == "blade"....

Status 7

its the version on goo.im on first page

any idea?

i think that says u dont have a blade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

how could i make my system partition bigger because i cant find any tpts cause all the tpts are gen1 to gen2 and im lready a gen2 so would need to install one of them again or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites

how to enable soft buttoons in this rom?

I flash the softkeys on 15/05 build but unfortunately it wont work...it gives me a cold boot...

Maybe there is a new version??

The camera now works fine :) can take pictures and some videos :D

The rest is still the same as 10/05 build

Thank you for your patience and your hard work tilal6991

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some ETAs.

SGS3 30th May

WP8 q4 2012

Christmas 25th December

Also...

End of the world 21-12-2012

I flash the softkeys on 15/05 build but unfortunately it wont work...it gives me a cold boot...

Maybe there is a new version??

The camera now works fine :) can take pictures and some videos :D

The rest is still the same as 10/05 build

Thank you for your patience and your hard work tilal6991

I think 15-05 is slower and drains more battery? Am I the only one?

Edited by DMM88

Share this post


Link to post
Share on other sites

same there :(

right :-D and I asked myself what am I doing in the Blade Forum :-D

it all looks so familliar :-D but I have a Skate :-D

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

SGS3 30th May

WP8 q4 2012

Christmas 25th December

Christmas in my country 24th of December:-)

PS: Funnist answer I've found. But in reality I hate all the stupid questions about ETAs and Market problems (small system partition), which just fill the topic

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think 15-05 is slower and drains more battery? Am I the only one?

It's fast on my Blade (GEN1, just updated with cache wipe), battery consumption looks also normal (as far as I can say just after not full 2 days of use).

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's fast on my Blade (GEN1, just updated with cache wipe), battery consumption looks also normal (as far as I can say just after not full 2 days of use).

Your in-call volume resets after reboot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anybody else having problems with wifi? mine's stuck at obtaining IP address. Also my bluetooth won't turn on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I get an issue while Installing 15/05 Version.

Installing: /sdcard/update....

Finding

Opening

assert failed: getprob(...) == "blade"....

Status 7

its the version on goo.im on first page

any idea?

from which option are u trying to install on cwm? the second (aply update from sdcard) or the 5th option (install zip from sdcard)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anybody else having problems with wifi? mine's stuck at obtaining IP address. Also my bluetooth won't turn on.

you are doing smth wrong !

Share this post


Link to post
Share on other sites

you are doing smth wrong !

I format /boot /cache /data /system, than I install the ROM. than I reboot. what am i doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Touchscreen hangs after disconnecting from the mobile charger. Did anyone else mention such a trouble?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I format /boot /cache /data /system, than I install the ROM. than I reboot. what am i doing wrong?

whats about ur system partition ?

this is the first thing i must ask from now and on everyone :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all.

I'm going to prove i'm an absolute n00b here:

What seems like years ago now I installed Japanese Jellyfish 7 on my zte blade.

Now ICS is out, im a bit desperate to upgrade my rom to this CM9, but cant just find a basic step by step on here after having a search, could someone link me to one save me making a hash of it

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I get an issue while Installing 15/05 Version.

Installing: /sdcard/update....

Finding

Opening

assert failed: getprob(...) == "blade"....

Status 7

its the version on goo.im on first page

any idea?

Update your CWM!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.