Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

Tilal do you want help to translate ColdfusionX settings to other languages? Also, whats AOSP FX? Saw it on goomanager at your account.

It is already done upstream (CM9) for pt-PT.. http://review.cyanogenmod.com/#/c/17519/

If Tilal releases another version, Settings/Mms/BladeParts/Trebuchet will be correctly translated.

João Ventura

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is already done upstream (CM9) for pt-PT.. http://review.cyanog....com/#/c/17519/

If Tilal releases another version, Settings/Mms/BladeParts/Trebuchet will be correctly translated.

João Ventura

I meant ColdfusionX settings app, not settings or CM9 apps, just the new ColdfusionX settings app

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone help me? i cant install aplications in the phone... and i need to install A2SD to recovery my cache, but when i try to install a app is goes to the bootloader and then to the block screen, but it doesnt reboot the phone because it doesnt ask for the pin code...

someone help plz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone help me? i cant install aplications in the phone... and i need to install A2SD to recovery my cache, but when i try to install a app is goes to the bootloader and then to the block screen, but it doesnt reboot the phone because it doesnt ask for the pin code...

someone help plz

Do a full wipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone help me? i cant install aplications in the phone... and i need to install A2SD to recovery my cache, but when i try to install a app is goes to the bootloader and then to the block screen, but it doesnt reboot the phone because it doesnt ask for the pin code...

someone help plz

so i should wipe the dalvik data, the data and the cache? but wont that delet all my app? and i didnt even installed the titanic backup to do the backup from the app

Share this post


Link to post
Share on other sites

so i should wipe the dalvik data, the data and the cache? but wont that delet all my app? and i didnt even installed the titanic backup to do the backup from the app

U can do a nandroid backup of ext-partition and restore it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No its not. In clockwork mod (recovery mode), hold down volume down and power button simultaneously when booting to access, go to backup and restore> then backup. To restore, go to back and restore> advanced restore> then select sd-ext.

Hope that helped.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No its not. In clockwork mod (recovery mode), hold down volume down and power button simultaneously when booting to access, go to backup and restore> then backup. To restore, go to back and restore> advanced restore> then select sd-ext.

Hope that helped.

i did wat you sayed but now when i go to the A2SD it says that the phone isnt rooted, the scripts arent installed or the EXT doesnt exist... and i allread installed the scripts...

i used the 31032012-a2sd-ext3.zip

Edited by DannyPt

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did wat you sayed but now when i go to the A2SD it says that the phone isnt rooted, the scripts arent installed or the EXT doesnt exist... and i allread installed the scripts...

i used the 31032012-a2sd-ext3.zip

Download "apps2ext-cm9.zip " from http://www.modaco.com/topic/352660-how-to-a2sd-for-coldfusion-ics/

Works like a charm for me. Have never had any kind of problems with s2d.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was wondering what are the extras in the new build :

"Not enough space in extras. Skipping..."

Does it happens too for you in the recovery ? Is it a problem if install skips ?

Edited by Kiki banderos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Addition to not working: Phone encryption

Just tried the 20120615 build (and have tried several earlier ones), clean install from TPT and according to the instructions. First thing after installing Gapps and waiting 5minutes more, plug in USB for charging, set PIN, then choose encrypt phone. It sits there with the outlined green android, nothing happens for hours. Top shows no process eating up the CPU, so nothing like encrypting is going on behind the scenes like I would expect it to.

The relevant log section seems to be:

D/VoldCmdListener( 109): cryptfs enablecrypto inplace {}

E/Cryptfs ( 109): Cannot get size of block device

Edited by shadoweel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Addition to not working: Phone encryption

Just tried the 20120615 build (and have tried several earlier ones), clean install from TPT and according to the instructions. First thing after installing Gapps and waiting 5minutes more, plug in USB for charging, set PIN, then choose encrypt phone. It sits there with the outlined green android, nothing happens for hours. Top shows no process eating up the CPU, so nothing like encrypting is going on behind the scenes like I would expect it to.

The relevant log section seems to be:

D/VoldCmdListener( 109): cryptfs enablecrypto inplace {}

E/Cryptfs ( 109): Cannot get size of block device

Whats the matter with you. Y're not able to cope with ROM's. <_<

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can this Cm9 ROM be installed in to windows upgraded gen2 Blade.

Install in CWM. Zip from sd-card. ;)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn the new version is fast! the browser is faster than my new blade 2.

Does it have the new optimized coding from Linaro?

Because i can see a huge speed increase?

If u dont know about it read this article!

http://www.ADVERT LINK REMOVED.com/news/Linux-gurus-toy-with-Android-ICS-make-a-100-faster-Linaro-build-and-slap-it-on-the-Galaxy-Nexus_id31155

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was wondering what are the extras in the new build :

"Not enough space in extras. Skipping..."

Does it happens too for you in the recovery ? Is it a problem if install skips ?

Not sure, but I think that it's informing you the Extras folder can not be copied to your /system due to the lack of space, and therefore it's skipping just that part (some extra ringtones, a few videos, nothing major). If i'm right, it won't affect the functionality of the OS itself, but also, if I'm right, you probably won't have enough space to install the google apps either. Either read more about the TPT (there is already a lot posted here by way too many people), or check the size (use blade checker from market, or use the "df" command in terminal) and see what the size of your /system partition is. Then delete from the rom all that you don't need, and make it small enough to fit on your phone (my shrunken CFX with mini gapps installed takes about 150MB, plenty of people have squeezed it into less than that - it will take much more if you don't shrink it yourself).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.