Jump to content
Dazzozo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

Recommended Posts

Me again, just did some fiddling arround and found out that you actually need both apps that I mentioned installed at the same time. First install Light flow lite, allow it everything it asks including root and then install LED me know app. This will fully enable your LED notification. Both apps have to be installed at the same time. Hows that for a mind twister?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you for the tip with the LED. ;)

besides this issue I hope that in the next build Dazz will increase the volume for the in-call. dsp manager and volume+ seem to do nothing for the in-call, just for the headset and speaker. i hope this will be solved in the next update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modern Combat 3 runs smooth on this (no overclock or with overclock) but there are hangs and then a reboot is required but still awesome rom

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, I encountered some really weird s*it now... phone booted while it was on charger turned off

edit: 2 times in a row

Edited by kVu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me again, just did some fiddling arround and found out that you actually need both apps that I mentioned installed at the same time. First install Light flow lite, allow it everything it asks including root and then install LED me know app. This will fully enable your LED notification. Both apps have to be installed at the same time. Hows that for a mind twister?

Thanx man for the tip.Now led works just fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

The main problem for me was the lock screen locking me out of the phone, tapatalk not letting me type or post ,general problems with smart keyboard pro and sense analog clock widget being very stubborn to set up.

If all fixed in the next update then I will gladly pay up unless there is a fix now that someone can put me onto. As led notification doesn't bother me and the rom in general seem bloody brilliant. So thanks Daz and team.

P.S sorry if I spelt dazozo wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, the led is working now with those 2 apps combined o.O

Edited by kVu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is the camera on the lock screen working for anyone else? I try launch it from the lock screen and it does nothing.

Just delete camera from lock screen and add it again. (Settings>LockScreen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The main problem for me was the lock screen locking me out of the phone, tapatalk not letting me type or post ,general problems with smart keyboard pro and sense analog clock widget being very stubborn to set up.

If all fixed in the next update then I will gladly pay up unless there is a fix now that someone can put me onto. As led notification doesn't bother me and the rom in general seem bloody brilliant. So thanks Daz and team.

P.S sorry if I spelt dazozo wrong.

If you've done the OTA update try running a full wipe and update. I did that and it sorted everything bar the led.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did a clean install and restored apps/data from mybackup from cm9. it restores and says that it failed.but i could see the applications.when i click them, the phone hangs. any help please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me again, just did some fiddling arround and found out that you actually need both apps that I mentioned installed at the same time. First install Light flow lite, allow it everything it asks including root and then install LED me know app. This will fully enable your LED notification. Both apps have to be installed at the same time. Hows that for a mind twister?

Great founding, it really works!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did a clean install and restored apps/data from mybackup from cm9. it restores and says that it failed.but i could see the applications.when i click them, the phone hangs. any help please.

Try checking "Disable HW overlays" option in Systemsettings/Developer options, if it doesn't help try restoring just apps, with no data. Or, you can always try a OTA update from CM9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you've done the OTA update try running a full wipe and update. I did that and it sorted everything bar the led.

It was a full wipe install with the only difference being using cwm5 and the old gapss from the original cm10 release Dazozzo did as I already had that on my p.c if that helps. Not OTA.

Edited by bladebuddy

Share this post


Link to post
Share on other sites

well I did it. Downgraded to official 926 using the update.app and reflashed cm10.

Testing the 3g issues.....

Almost 2 days and no reboot on 3g since flashing the official b926 using the update.app and reflashed cm10. I also had to reflash the ril.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This ROM is brilliant!

A few small issues:

Notification bar freeze, like many other people.

The national rail enquires app I use to check train times is troublesome. It tends to stop accepting inputs until you press home and re open.

I have similar problems with the outlook.com and Hotmail apps, but I jut use built in email now.

Touch pal keyboard also isn't 100%, it can stop accepting input also.

(All of these no input issues are fixed by leaving the affected app and restarting.)

Of course, the no notification light thing.

Otherwise its superb :)

Edit: I seem to have gotten around most of these issues by disabling HW overlays.

Edited by PandaThing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Almost 2 days and no reboot on 3g since flashing the official b926 using the update.app and reflashed cm10. I also had to reflash the ril.

What's the best way to flash the 926 update.app, coming from cm10? Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Almost 2 days and no reboot on 3g since flashing the official b926 using the update.app and reflashed cm10. I also had to reflash the ril.

Just to clarify, you flashed b926, then flashed the 926 RIL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.