Jump to content
Dazzozo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

Recommended Posts

Updated via OTA and video on iplayer & twitch still not working. Would a normal wipe & flash solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downloading now. Does the Disable Hardware Overlay thing still need to be set or is it no longer suffering random freezes?

yes, I think we still need to disable hw overlays .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed R2:

- video playback has some lags

- notifications bar freeze

- audio call is better and higher but there aren't differences between max and min volume

- panorama still doesn't works like battery stats

- Chrome works well in this version

Share this post


Link to post
Share on other sites

Notification light didn't work yet. Don't know if I borked it by messing with light control and the other app (led something) while on r1.

Hmm Swype on chrome still giving graphic glitches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only one who can't play Temple Run? It keeps freezing.. constantly

same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was about to move from cm9 to cm10r1 today.. and found you're at r2 already..

Did a full clean wipe setup and WOW.... this is seriously good. Nice work :) :) :)

Edited by psionandy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a shame to have to de-grade back to cm9 after seeing how great cm10 is. Unfortunately the video thing is making me hold off using it for a daily.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a shame to have to de-grade back to cm9 after seeing how great cm10 is. Unfortunately the video thing is making me hold off using it for a daily.

What video thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What video thing?

Not sure exactly what it is but video lags a lot for me and just doesn't work on some apps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure exactly what it is but video lags a lot for me and just doesn't work on some apps

Can you provide any debug info? Or even the name of an app where video doesn't work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What video thing?

i believe he was referring to iplayer,tv catchup and other external video apps not working properly..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.