Jump to content
KonstaT

[DEV][ROM][20.12.] CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)

Recommended Posts

Today another surprise - most of Navigation Bar diapered but working . They always do that in landscape. Disabling /enabling helped. attachicon.gifuploadfromtaptalk1381509614834.jpgAlso have random reboots. Rebooting is strange. I see every time 'Android is upgrading' 'starting apps' then again CM logo and again 'Android is upgrading' 'starting apps'... Is it because of Mounts2sd?

It may be caused by mount2sd... I use link2sd... and I don't have any random reboot....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today another surprise - most of Navigation Bar diapered but working . They always do that in landscape. Disabling /enabling helped.

attachicon.gifuploadfromtaptalk1381509614834.jpg

Also have random reboots.

Rebooting is strange. I see every time 'Android is upgrading' 'starting apps' then again CM logo and again 'Android is upgrading' 'starting apps'... Is it because of Mounts2sd?

yeah these stuff happens mainly after change the theme..

ithink the theming engine is buggy...

Edited by vNa5h

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah these stuff happens mainly after change the theme..

ithink the theming engine is buggy...

Or those themes are not made for CM10.2 (very likely).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had to wipe everything. It becomes unresponsive. Every reboot takes longer- starting apps- cm logo.... statring apps- cm logo, few times.... Couldn't start some apps tried to reinstall them and system said no space , even I had plenty. Was using Mounts2sd now installed simple2ext flashable zip from this forum which I was using before on cm9 cm10 and 10.1 without a problem. Will see.

I am no developer so... Testing and testing ..... and testing- this all I can do for this ROM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had to wipe everything. It becomes unresponsive. Every reboot takes longer- starting apps- cm logo.... statring apps- cm logo, few times.... Couldn't start some apps tried to reinstall them and system said no space , even I had plenty. Was using Mounts2sd now installed simple2ext flashable zip from this forum which I was using before on cm9 cm10 and 10.1 without a problem. Will see.

I am no developer so... Testing and testing ..... and testing- this all I can do for this ROM.

Had this back in the ICS times... Try removing your SD card and see if this helps. Maybe your SD died.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice ROM thanks konstat using 24/9 build because my downloading fails all the time and had to wait half hour everytime so hotfile su#ks please allow to mirror this ROM or change the link to media fire or someone upload it to torrent because it never fails

and secondly a year ago I was too asking such dump question which people ask now but konstat u were replying with helping answer but now I'm shock to see ur messedup answers I guess you are tired of answering same questions many a time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanx & Kiitos Konsta. Very good update this 11oct rom; works smoother and even more stable than previous 24sep rom. x.x.1 Android seems to have many bugs fixed. 

 

If someone had that keyboard problem, that it won't show fully in landscape mode, it works ok now with this new version. 

 

Link2sd works very well with this. 

Edited by MinaItse
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Much more smoother than the previous build.... Daily ROM.... Everything is practically working... minor bugs(already mentioned).... which can't really deter you from enjoying the sweeter version of jelly bean

Kuddos to KonstaT once again..

Edited by Fizziebaunz
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow! Great work KonstaT!

 

Uhh.. Just one question before I'll make a move to this rom. Can I just backup Messages (SMS & MMS) from TB so i won't loose my SMS messages?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed the newest build and I had the same problem with Google Play Store as someone already mentioned before (nothing could be downloaded nor installed). Fortunately, KonstaT's advice to clear the data for the Play shop helped. :-)

 

Otherwise, the ROM seems very good. I didn't notice any problems yet.

 

Thanks KonstaT!

 

Try clearing data for Play Store and reboot. Settings -> Apps -> All -> Google Play Store -> Clear data.

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah... that very same version

Well, 

I installed the newest 4.3.1 version and no random reboots anymore!

 

Still dunno if I did too much tweaking with the older version which caused the rr or that the new version is more stable, but now it works perfect!

 

Great work KonstaT! 

:)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, 

I installed the newest 4.3.1 version and no random reboots anymore!

 

Still dunno if I did too much tweaking with the older version which caused the rr or that the new version is more stable, but now it works perfect!

 

Great work KonstaT! 

:)

is the wifi fixed...

i mean the reconnection needed everytime after reboot

Share this post


Link to post
Share on other sites

is the wifi fixed...

i mean the reconnection needed everytime after reboot

 

I don;t have any problems with WiFi reconnection.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

is the wifi fixed...

i mean the reconnection needed everytime after reboot

Just did a reboot.... now.... and there's nothing like reconnecting.... it works flawlessly....

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed the latest build (11.10) and I've been using it daily for the last 3 days. All I can say is that I've found it to be "faster" than the previous build. Also, I got just 1 random reboot.

 

I found the following issues to be better then the previous build:

- Stronger wifi reception

- Longer battery duration

Edited by Cinizzz
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just did a reboot.... now.... and there's nothing like reconnecting.... it works flawlessly....

time to flash

great work as always Konstat

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhm the ROM is very very good! The one thing that bugs me a bit is that when i play videos in it they seem to lag a bit compared to 4.1 or 4.2, i think i'll try to find the source of the problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed the latest build (11.10) and I've been using it daily for the last 3 days. All I can say is that I've found it to be "faster" than the previous build. Also, I got just 1 random reboot.

 

I found the following issues to be better then the previous build:

- Stronger wifi reception

- Longer battery duration

I do have a strong Wi-Fi reception..... but downloads through Wi-Fi are slow..... play store takes longer to load.... browsing is just fine.... what's the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.