Jump to content
Dazzozo

[JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM] [ALL]

Recommended Posts

Hy guys, where I can find the gapps for this rom? the link in first topic was dead.

Please Dazzozo help! thank you for your works!!!

I provided a link earlier go to the link and I will send you a invitation asap(I work only on phone :p)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test the rom on the daily basis (games,net,calls etc) antutu scores mean nothing and does not represent the power of the device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I decide to jump onto this rom will I be able to go back to my old rom (stock b197)? I think I remember someone saying that if I format the phone to the ext4 in the new twrp/cwm then I can't go back?

 

Also, are there any issues left now that youtube HQ has been fixed?

Google music I know about but other than that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's always possible to switch back to a ROM, if you did a backup of your system, this feature is included in all recoveries.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys when i flashed GAPPs everything was fine the only problem is that phone memory became low so i can't install all of my favorit apps.i moved some of them to SD but i can't move all,so i have not enough space to install an app and then move it to sd

Edited by arsalan11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still getting 3-4 reboot per day... but I like the yt fix. It's just a feedback the rom is great otherwise.

 

At which situation your mobile is rebooting automatically?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine got rebooted while I had Skype in background and was browsing using Chrome , I think it's something with low memory killer .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine got rebooted while I had Skype in background and was browsing using Chrome , I think it's something with low memory killer .

 

I'm guessing the same but not sure about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At which situation your mobile is rebooting automatically?

Oh the irony, it just happened while writing tis post. Mostly while using Chrome but today it happened while simply opening the Android settings...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh the irony, it just happened while writing tis post. Mostly while using Chrome but today it happened while simply opening the Android settings...

that might be a bad flash, cuz i am on this rom for about two weeks and just had one reboot while uninstaling 3 apps, did you use latest cwm or twrp ? Or did you do all wipes including system ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh the irony, it just happened while writing tis post. Mostly while using Chrome but today it happened while simply opening the Android settings...

 

So far I have only one reboot in the last two weeks. It happened when I uninstalled an App. But it was a old build - 20.10.2013 build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have reboots too...most browsing with stock browser...but sometime even without touching it! I also think that these reboots are related to low memory and some pages ago someone told that's a kernel fault...anyway i have problems with the keyboard...it crash really often...

Share this post


Link to post
Share on other sites

So only one other user has sound but no picture in iplayer then? The request for uk users to test was to see if it was common or an isolated issue. Yet only one person made an attempt.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

that might be a bad flash, cuz i am on this rom for about two weeks and just had one reboot while uninstaling 3 apps, did you use latest cwm or twrp ? Or did you do all wipes including system ?

Well I did a clean install with the 10.31 nightly a few days ago (It was the very first after unlocking my device) and that had about the same amount of reboots. I've intalled the latest nightly without wipe. Now I could try install it clean but I don't expect this will fix it. I think I have the latest TWRP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get that if I update. I don't have the same problem with a clean wipe and install.

Was this message for me? I had keyboard bug also with xfusion! Can be a google keyboard bug? Someone else using another keyboard have the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.