Jump to content
Dazzozo

[KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]

Recommended Posts

You are wrong,512mb ram is enough for asphalt 8 but our gpu adreno203 is piece of crap even with stock rom! I own cheap tablet Alcatel OneTouch PIXI 7 which has 512mb ram,triple core 1.30ghz cortex a7,mali-450mp,android 4.4.2 (im on art runtime) and asphalt 8 on medium details run easly like on ice:) Also other games like nova 3,modern combat 5,fifa 15,the dark knight rises...  runs smooth as butter.

now I can play asphalt in high without lag

you should install aospa by luca

and use seeder

and kernel tweak with synopsis kernel

and gl tool

if if  didn't work (in 1%|)

you should select fake gpu in gl tool power vr 540

it run only on low and very low and you play like oil very nice I had now 54 stars in asphalt

and can play multiplayer

Share this post


Link to post
Share on other sites

after install today nightly i can´t boot into recovery  :angry:

 

everything else works OK

Edited by chobot1976

Share this post


Link to post
Share on other sites

now I can play asphalt in high without lag

you should install aospa by luca

and use seeder

and kernel tweak with synopsis kernel

and gl tool

if if  didn't work (in 1%|)

you should select fake gpu in gl tool power vr 540

it run only on low and very low and you play like oil very nice I had now 54 stars in asphalt

and can play multiplayer

Thanks for your advice but i already tried all those tweaks long time ago...I don't play games on y300 anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe someone can help?

For some kind of reason the Contacts app crashes directly on startup, I don't know what is causing this. I have cleared it's cache and the Contacts-storage's cache too, and I have also done a full wipe of my phone (literally everything), that didn't help.

It's not a huge issue, but maybe y'all know what to do to fix it or if it's a ROM bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe someone can help?

For some kind of reason the Contacts app crashes directly on startup, I don't know what is causing this. I have cleared it's cache and the Contacts-storage's cache too, and I have also done a full wipe of my phone (literally everything), that didn't help.

It's not a huge issue, but maybe y'all know what to do to fix it or if it's a ROM bug.

 

Did you try to install a different GApps package?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, I can not boot into recovery, after 20141013 nightly. I tried to flash it again via fastboot recovery and it did not help. That's why I do a clean install over update.app. This file I have, but I do not have vendor / update.app. How big is the problem? Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, I can not boot into recovery, after 20141013 nightly. I tried to flash it again via fastboot recovery and it did not help. That's why I do a clean install over update.app. This file I have, but I do not have vendor / update.app. How big is the problem? Thank you

avoid cm11 bro.try aospa ROM it's good no major problems

Share this post


Link to post
Share on other sites

avoid cm11 bro.try aospa ROM it's good no major problems

I can not boot in to recovery, so your advice sucks

Edited by chobot1976

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened to this rom?... I didn't update it in the last few weeks but now I'm afraid to do so after reading the comments

 

Nothing has happened to it. It's an experimental ROM with nightly builds. Sometimes they won't work, depending on upstream changes or whatever Dazzazo is deciding to work on at the moment.

 

You shouldn't expect it to work flawlessly every time, or even most of the time. Dazzazo isn't spending all his waking hours testing it, after all. If you want something more stable, use a ROM with a different release/development strategy where there are stable versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if it's even flashing with fastboot though, for I too had some trouble flashing my phone with custom recovery and ROM properly in the first place. Trial-and-error for me.

 

fastboot

 

Power and Vol - pressed at the same time

Connect USB cable

Flash file, be it CWM or TWRP

 

Should work right?

http://www.modaco.com/topic/362074-recoveryall-official-twrp-2710-root-01082014/

 

The rom is working properly (for me) with TWRP 2.8.0.1 downloaded from here (updated from 2.7.1.0);

https://goo.im/devs/OpenRecovery/u8951/

Edited by basschilperoord

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1.0 Alpha
  • 1.1 Beta
  • 1.5 Cupcake
  • 1.6 Donut 
  • 2.0, 2.1 Eclair 
  • 2.2.x FroYo
  • 2.3.x Gingerbread
  • 3.0-3.2.x Honeycomb
  • 4.0.x Ice Cream Sandwich
  • 4.1-4.3.x Jelly Bean
  • 4.4.x KitKat 
  • 4.5/5.0    L_________________

Share this post


Link to post
Share on other sites

No , probably the will announce android L ( lollipop i think )

The source code are online but are unstable

 

  • 1.0 Alpha
  • 1.1 Beta
  • 1.5 Cupcake
  • 1.6 Donut 
  • 2.0, 2.1 Eclair 
  • 2.2.x FroYo
  • 2.3.x Gingerbread
  • 3.0-3.2.x Honeycomb
  • 4.0.x Ice Cream Sandwich
  • 4.1-4.3.x Jelly Bean
  • 4.4.x KitKat 
  • 4.4.4 Android Wear
  • 4.5/5.0 Lollipop

Now is ok :D

Edited by luca020400

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahahah :D

Android L --> Android 5.0

Edited by luca020400

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.