Jump to content
chil360

[ROM][4.4.4][ALL] SlimKat 9.1 UNOFFICIAL [29/12/2015]

Recommended Posts

Guest

@Chil360

Do you still think that overclock of CPU n GPU really help in something?

 

I remember moddingg33k said it doesn't huh.png

 

There is a marginal benefit of doing so. I suspect the bus infrastructure is just kinda "weak".

Share this post


Link to post
Share on other sites

All KitKat Roms are laggy!

Habe you see a Nexus 5 or Moto G? This is smooth! KitKat Roms for our Phone is bullshit!

If you are capable of carrying the driver of the adreno, it would go better.  <_<

 

Chil360 have made a great rom. :)

Edited by mega-samu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know if its been asked yet but..is there any way to stop audio volume going back up when starting games? It does it every time, even after I turn it to mute and restart the app the volume is back up?

And on a side note chil this is a fantastic ROM, really well done, don't care what these moto g fans say, for a phone at this price you've done an excellent job and it is by far the best KitKat ROM I've come across!!!! Thanks

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Orbot wizard, selecting the option Proxy all apps through tor seems to disable all network connections, including Orweb. If instead Select individual apps for Tor is selected, Orweb goes online. Does Proxy all apps through Tor work in Slimkat ?

Thanks for this great and speedy fork ! :D

 

Edit: Disabling the init-script in OrWall solved the issue.

Edited by alt-tabtab

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are capable of carrying the driver of the adreno, it would go better. <_<

Chil360 have made a great rom. :)

Yes Chil360's work is great
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are capable of carrying the driver of the adreno, it would go better. <_<

Chil360 have made a great rom. :)

Yes Chil360's work is great

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to bother you guys ... i have a G330(u8825-1) ... i flashed the latest build yesterday and i have network signal issues .. do i need to flash somethin else ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
could carry the adreno drivers ??? 
to greatly improve ROM 
I know it's hard work, but it would be much better for everyone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guy, a simple and silly thing....

On the stock we had a really amazing tone for the notification , called "Champagne",  Is it possible to import it in some way in Slimkat? Is it Huawei proprietary?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download the tone from google and put to root/system/media/audio/notifications, then set premissions to rw-r-r and go to settings and set this tone for notifications. :)

Edited by ascendtomy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

i have some problem with the slimkat. I use it for about 2 month, i updated it 3 times, so now i'm using the newest 7.0. My problems are:

-there is no sleep mode (i don't know if it is its name), just full shut down

-the manual network selection isn't working, but it would be very important to me, because i live near to the border

-the new 7.0 consumes much more power than the earlier versions

 

No offense! I like slimkat, but i wanted to tell my observations in hope they will be fixed sometime. :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guy, a simple and silly thing....

On the stock we had a really amazing tone for the notification , called "Champagne",  Is it possible to import it in some way in Slimkat? Is it Huawei proprietary?

 

Download the tone from google and put to root/system/media/audio/notifications, then set premissions to rw-r-r and go to settings and set this tone for notifications. :)

Correct,but I cannot find mthe original ;-) That is why I asked for a re-pack

Edited by domenico76

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know how is it possible, but since my last post, the battery's power level is constant (didn't discharge a bit).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I flashed 6.8 (no performance tweaker or swap or zram) on 3/08/14, no bugs or reboots until yesterday. Tried to watch a video on Firefox and rebooted.

No big deal, since Chrome handled it well.

At night tried to videocall via Skype. The first time the app started too slowly (message "this app is taking too long, do you want to wait, etc) but the video call worked.

A half hour later tried again and rebooted. Went back to stock, since Skype video call is a big deal for me (main way I can see my granddaughter).

All in all, good rom. Fluid, fast, almost no bugs, battery similar to stock once you get the hang of it (check synchronization of accounts and "always scanning" on wifi). Only issue I found was video call. If fixed, I will try it again.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thinking of updating to 7.0 . I was wondering if anyone knows whether the issue with the white squares blocking out web images has been fixed yet?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thinking of updating to 7.0 . I was wondering if anyone knows whether the issue with the white squares blocking out web images has been fixed yet?

Thanks.

Not fixed. I use Firefox or dolphin now. Only issue for me also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thinking of updating to 7.0 . I was wondering if anyone knows whether the issue with the white squares blocking out web images has been fixed yet?

Thanks.

Not fixed. I use Firefox or dolphin now. Only issue for me also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So on this build, I'm not getting any lag on Netflix, it's working smoothly, however, the video freezes after like 15 or 20 seconds. The audio is still going, screen stays on, even the subtitles change but the picture is frozen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Everytime I modify a picture with the usual tools, apply easy effects and save the image, I can't share using what's up because of a low memory error.

This is despite of the number of other applications open.

Is  it enough gallery+editor ( with the processing ram related) to prevent me to share media using what's up?

 

Do you have the same issue?

Is any clue to improve there (without changing the phone, of course)

 

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Everytime I modify a picture with the usual tools, apply easy effects and save the image, I can't share using what's up because of a low memory error.

This is despite of the number of other applications open.

Is it enough gallery+editor ( with the processing ram related) to prevent me to share media using what's up?

Do you have the same issue?

Is any clue to improve there (without changing the phone, of course)

Ciao

Try whatsapp +

Ciao da Genova

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.