Jump to content
Sign in to follow this  
krishang3

HW Key Light

Recommended Posts

Alright, so my G300 has been switched off for some time now. But after turning it on. My hardware key lights don't seem to turn on anymore. I switched ROMs. Still no luck. Is there any way to get them working? If it was an led issue all three wouldn't turn off.

Posted Image

Thanks guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it was an led issue all three wouldn't turn off.

 

Are you sure? I assumed that they were all lit from a single source (e.g. a single LED with some sort of "light pipe"?) so if the light source failed then they would all go dark.

I've never seen them light up individually...

If it doesn't work in any ROM then one strong possibility is simply a hardware fault....

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its weird because. My menu light wasn't on but the home and back were on. I too was confused about it

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm just going to disable the key lights. As they turned back on but only two is working. Thanks for your help though! Highly appreciated

Edited by krishang3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.