Jump to content
Sign in to follow this  
Nareshggg

Micromax A310 Flashing problem

Recommended Posts

Flashing goes OK up to 100%, but then phone does not boot, goes on "factory mode" and then a black screen with a blue square on top left  saying "1.modem" and there is a "up" and "down" on the right

 
 
 

post-1054094-0-75173800-1424264606_thumb

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can try this :

- download file here to your pc, extract it

- turn on your device and plug to your device to pc via usb

- run "cmd" as administrator and type "adb shell" (without quote) => enter

- type "fctd -b normal"  of "fctest system reboot" => enter

- your device should be reboot

- run "unFactory Mode.bat" from folder you have been download and press enter

- your device should be normal again, if it fail try install your device driver and try it again from begining

 

*i found this method from kaskus forum indonesia thanks and credit to who has posted it there

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem but in me the factory mode appeared and after that message the phone boot normaly. The only solution that worked from me was to flash my phone with soda rom . My device is Coolpad F1.

Edited by vassilis91

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.