Jump to content
Sign in to follow this  
BolesNeBira

Bricked Blade 3

Recommended Posts

Hi everyone!!

I need help with unbricking my phone. Phone is stucked on logo. Its not rooted, and i didnt install cmw or anything else. So to be clear, i used it on stock rom, and i didnt mess with anything else there.

I've tryed to download stock rom from zte site, but when i try to unpack rar, it says that zip is broken. Its Serbian rom, from VIP operator. 

What should i do? 

Ive installed zte drivers on pc, but when i use cmd to find phone with adb devices commands, its not shown. 

Help pls, ty  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

You normally need to turn on adb bridging on the phone before the computer will see it (using adb devices command). CWM recovery has the option to, but I know you don't have that recovery.

Can you get to your stock ROM recovery (Hold Volume up while pressing power button for about 10 seconds)? If you can, you should be able to do a system reset. If that doesn't work, then it means that Android needs re-installing, The only ROM in the forum for VIP Serbia available for download is here. You will need to download it if you can't do a system reset. If you download it, and it works, then please back it up somewhere (I put NZ Rom on Dropbox account, for example), because you don't know when they'll be gone for good.

You'll only need to install CWM if you can't get your current ROM working again. Let's try to get to recovery first.

Edited by MJonMoDaCo
Instructions incorrect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can get into android recovery mode, but system reset doesnt do anything. Link that you gave me is 404, and the rom that i tryed downloading from zte site is broken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've downloadedc recovery-clockwork 6.0.4.9-atlas 40.zip and when i try to instal it from recovery i get this error :  "E: signature verification failed" "installation aborted."

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi@BolesNeBira. Have you asked for help on android-srbija forum? There's a dedicated thread for ZTE Blade 3 and IIRC there should be some external links for VIP stock rom. BTW, your nick is hilarious. 😂

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have sold the problem with DFU tool. I've tryed it before i've posted this topic, but something was wrong, and it didnt work first time. I have done it later with instaling fresh drivers for my phone. Last one that i installed seemd to be good, recognized blade, but with ! mark. So that was problem. Ty for help :)
And yeah, nick is good :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.