Jump to content

angelius

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About angelius

 • Rank
  Newbie
 • Birthday September 30
 1. Hi Fagyi! Thank you for your work. I've had crashes and the only way I was able to restart that I took the battery out. I noticed that it was very hot in the sd card. I wanted to move on to recovery and has already received the old recovery. So, unfortunately, I had to stop back to an older rom. But the interesting thing is that the previous Romnet was not so much freeze. I do not know but it does not happen to the "new" Recovery is not like a cell phone? Szia Fagyi! Köszönöm a munkádat. Nálam voltak fagyások és csak úgy tudtam újra indítani hogy a levettem az aksit. Észre vettem hogy nagyon meleg volt az sd kártya. Be akartam lépni a recoverybe és már a régi recovery fogadott. Így sajnos vissza kellett állítanom egy régebbi romot. De az az érdekes hogy az előző romnál nem volt ennyi fagyás. Nem tudom de nem véletlenül az "új" recoveryt nem szerette a mobilom?
 2. The rom works very well but it was not up for long. Yesterday I restored an old backup of my rom and put it back to the previous recovery thanks to all go smoothly. Once again, I tried the Kit Kat ruin. Before you put up the "new" Recovery of the previous recovery have formatted everything. If you have troubles, the "new" Recovery only restore an older backup rom .. Thank you for your help. A rom nagyon jól müködik de nem volt fent sokáig. Tegnap visszaállítottam egy régi rom mentésemet és annak köszönhetöen vissza rakta az elöző recoveryt azzal megy minden simán. Most újra megpróbáltam a Kit kat romot. Mielött felraktam az "új" recoveryt az elöző recoveryvel leformáztam mindent. Ha meg baj lenne az "új" recoveryvel csak vissza állítok egy régebbi rom mentést. Köszönöm hogy az órát középre is lehet állítani a statusbaron. Köszönöm a segítségedet.
 3. Hello Fagyi! Two things I noticed the "new" receovery in, one that I can not inserted into ruin because 70% freezes during recovery. Or if the sd-ext partition formatted like to also freeze. I restored an older backup rom and the more I can copy rom sd sd-ext partition and it works so you can not wrong with the sd. Do you have any ideas? Hello Fagyi! Két dolgot vettem észre az "új" receovery-ben, az egyik hogy recovery alatt nem tudok romot felrakni mert 70%-nál megfagy. Illetve ha az sd-ext particiót formázni szeretném szintén megfagy. Vissza állítottam egy régebbi rom mentést és annál meg tudok romot másolni sd-re és az sd-ext partició is működik így nem lehet rossz az sd. Van valami ötleted?
 4. Works fine just have not seen the nerve. Thank you very much. Rendben müködik csak nem láttam az idegtől. Köszi szépen.
 5. The problem is the way you write Volume Up + Home + Power button does not work out but if you turn the volume down and power button briefly clue comes in but does not work Az a baj ahogy írod Volume up + Home+ Power button nem jön be de viszont ha a hangerő le és powert gombot nyomom bejön de nem müködik
 6. Hello Fagyi. Upgraded but when I enter the recovery will not be the volume buttons to scroll through. Please help me how to use it. Hello Fagyi. Frissitettem a recoveryt de amikor belépek akkor nem lehet a hangerő gombokkal lépkedni. Kérlek segíts hogy kell használni.
 7. Hi Fagyi! I put the 6.11 rom, this I know, for use link2sd. works nicely fast Thank you for your work. Szia Fagyi! Felraktam a 06.11- es romot, ebben már tudom használni a link2sd-ét. Egyenlőre úgy nézki hogy gyors. Köszönöm a munkádat.
 8. Hi Fagyi! I tried to separate the Link2sd and Int2ext was not together. Yes Lucky Patcher comes from the root problem. But the total commander also pops up the superuser is allowed but not the root. Thanks! Szia Fagyi Külön próbáltam a Link2sd és az Int2ext-et nem együtt. Igen a Lucky Patchernél jön elő a root gond. De a total commandernél is felugrik a superuser de nincs is engedélyezve a root jogosultság. De a többi romnál nem tapasztaltam ilyen hibát. Köszike!
 9. Thanks Fagyi! Is quickly installed. 1 Experience: Link2sd interface file can not be created after installing Int2ext not see so you can not use the ext partition. 2. Slow boot (me) 3.Supersu not been fixed so it is still wrong with the root. And very happy to have used this rom. Thank you for your work. I'm sorry that I do not know English well Köszi Fagyi! Gyorsan fel is telepítettem. 1. Tapasztalatom: Link2sd nem tud csatoló file-t létrehozni, Int2ext feltelepítés után nem látja így nem lehet használni az ext particiót. 2. Lassan bootol be (Nálam) 3. A Supersu nem lett kijavítva így még mindig baj van a rootjoggal. Pedig nagyon szívesen használtam volna ezt a romot. Köszönöm a munkádat.
 10. Hello Fagyi!! Feltelepítettem a romot, nagyon gyors és nagyon jó. De még mindig nincs root jog a Lucky Patchernek. És nem engedi frissíteni a SUperSu-t. Köszönöm a munkádat Üdv: Angelius Hello Ice! I installed the rom, very fast and very good. But I still do not have root access to the Lucky Patcher. And will not let me update the SUperSu was. Thank you for your work. Sorry if the wrong English writing. Best regards: Angelius
 11. Hello Fagyi! Köszönöm szépen a romot. Nagyon tetszik, két hibát fedeztem fel. 1. a Képnézegető fc-vel bezáródik (ez még nem is olyan vészes) 2. A Lucky Patcher azt írja ki hogy nincs root jogosultság frissitse a BusyBoxot és a SuperSu-t. A BusyBoxot valami hiba miatt nem tudta frissíteni, A SuperSu frissitése után meg nem indult el a rom. Nem tudom hogy ez hiba vagy csak azért van hogy a google kiszúrja a kalóz programokat. Üdv:Angelius. Hello Fagyi! Thank you for the ruins. I love it, I discovered two errors. 1 Image viewer with the fc-closed (that's not so bad) 2 Lucky Patcher says that no root permissions to update the BusyBox and SuperSu was. BusyBox could not be updated due to an error, it did not start after the ruin of SuperSu update. I do not know that this is a mistake or is that google can spot a pirated programs. Regards Angelius.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.