Jump to content

torgo26

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by torgo26

  1. Is it possible to update webview in 4.1? http://m.heise.de/uxss-check
  2. @xhei.... Battery darin is punishment for your stu... nickname!
  3. There are lot of commits in github https://github.com/moddingg33k?tab=activity Do you plan to release a new unstable ?
  4. @eAthletes: do you expect something new from 7.4? Why such a useless post. The Rom will be updated when it's done...
  5. I like your kernel. It's fast and rock solid. Please don't let you disturb. Imho your work has to be appreciated.
  6. The hint in slimstock thread to change the sd read ahead settings helped me a lot. Since I changed it to 128k everything runs perfect. Even Chrome is stable. No more lags. Although I have a class 10 sd card. I thought this should be fast enough... You should put this in your faq.
  7. About lag: for me everything is working fine, except Chrome. Especially with 3g it stops working for about 10s. Doesn't react at all. This site is fast with stock browser but very slow with chrome. Thx for your work, I will stay on this rom.
  8. Cool. New Commit from Dazzozo on github: msm7x27a-common: add lights HAL blob from u8833 stock Allows the device to deep sleep while blinking. One day we'll care enough to RE this I swear.
  9. Is this question related to development ? Looks like you're posting in the wrong forum .
  10. Maybe your wifi password is too strong. You could try it with a simple password without special character.
  11. Same for me. I use my sdcard as primary. If I copy the update in cwmupdate from /media/sdcard0 to sd-card1 it works.
  12. Y530 is announced with msm8210, adreno203 and Android 4.3. Are these drivers also usable for y300?
  13. Sadly I have to say google music is still rebooting the phone. :( It works sometimes, sometimes not.
  14. Not for me. Maybe you should wipe dalvik and cache. Or start from scratch.
  15. Today I tried Google Play Music. It's working. It thought we still have problems with EGL... Did I miss something?
  16. On the last nightly there was jit disabled. Maybe that's why antutu show such a result. It looks like Dazzozo will enable it in the next nightly. Tomorrow you should benchmark again to compare it. =================================== Since Thu Jan 2 02:28:45 UTC 2014 =================================== * device/huawei/msm7x27a-common b9b7a70 msm7x27a: disable JIT 1ef7925 msm7x27a: don't limit max apps
  17. I also had massive battery drain. Reflash with full wipe did it for me.
  18. Hi, it looks like the logger isn't running anymore. Thanks Valicek1 !
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.