Jump to content

vijay15

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vijay15

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    mpx300
  1. Count me as a +1 for the location issue! I can connect when i am in clear view of outside with my GPS, but it cant find my location using just wireless signals. For the record it WAS able to when I was on 1.1.1! Any suggestions? Anything better than reverting back (which is NOT an option!)
  2. Does anyone know how to force the streak into portrait mode? When I wake up the phone, it wakes up in landscape mode, it'd be much nicer in portrait. Any ideas? Vij
  3. I have the same problem. I went from 1.1.1 to 1.4.6 and I cant lock on GPS. Any ideas what's wrong Steve or Fards? There is another user named MELTUS on the xda boards having the same issues. EDIT: Here is what I have tried so far. 1. HARD RESET 2. RE-FLASH 3. Changing NTP server in gps.conf to ca.pool.ntp.org 4. Enabling the intermediate position in gps.conf 5. Changing SUPL_HOST to Bell 6. Changing SUPL-HOST port to 80 I tried each of these sequentially to see if one change would work. So far ... no dice ... I am located in canada, if that helps the matter to "localize" it (pun intended)
  4. Right now ... It says ... # FOR SUPL SUPPORT, set the following SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 Should I change the SUPL_HOST to Bell instead of supl.google.com? and then do i change the port as well? Andl astly, do i haveto remove the number sign at all?
  5. I just tried ca.pool.ntp.org (I am in Canada) in place of the NTP server ... still no location love :P
  6. I just tried ca.pool.ntp.org (I am in Canada) in place of the NTP server ... still no location love :P
  7. Okay ... here is what my gps.conf shows ... I hope this was the right file .... what do i alter? NTP_SERVER=xtra1.gpsonextra.net XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin # DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info # 4 - Debug, 5 - Verbose DEBUG_LEVEL = 3 # Intermediate position report, 1=enable, 0=disable INTERMEDIATE_POS=0 # Accuracy threshold for intermediate positions # less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions # ACCURACY_THRES=5000 ################################ ##### AGPS server settings ##### ################################ # FOR SUPL SUPPORT, set the following SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 # FOR C2K PDE SUPPORT, set the following # C2K_HOST=c2k.pde.com or IP # C2K_PORT=1234 ################################ # EXTRA SETTINGS ################################ # Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable ENABLE_WIPER=1
  8. My data works just fine. I can download anything, browse anything, it just cant pin my rotation, which is odd as it worked with 1.1.1. Vij
  9. I have ... and I also have checked the agps ... :P I have also tried over wifi I have also tried a hard reset I have also tried reflashing the 1.4.6 ROM ... Any other ideas?
  10. any thoughts about the Location/GPS? I fee llike that annoying guy who posts in every forum hoping for an answer. ill stop .. Still .. anyone?
  11. I absolutely love the 1.4.6 BUT I have ONE major grievances ... 1. GPS - After having the gps location not work (worked perfectly in 1.1.1) I tried downlaoding and reinstalling GPS Status - aGPS stuff. Still doesnt work ... any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.