Jump to content

jaipo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jaipo

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    Omnia
  1. make sure you are running the install as admin J
  2. yup, remove the battery to make sure the phone is off, reinsert battery, hold down both left and right keys (answer & hangup ) then while holding them down hold the power key for 5 seconds and then release all three, if you get it right then you get the format screen straight away, it is tricky and for some reason it works best for me with my eyes shut, dont be guided by the lights. I nearly threw the phone against the wall last night but patience is apparently a virtue. J
  3. Have you tried a hard reset? hold down answer and end call keys and then the power on button for 5 seconds... turn the phone off first by removing the battery. If you get it right it will ask if you want to format say yes and back to factory defaults. be patient as when i try this on my phone i manage it about once every 20 times attempted. closing my eyes helps ;) If you get the samsung jingle you have missed it. John
  4. Paul any experience or knowledge of this problem? Omnia i900 white 16Gb version is now DXHH3/DZHH3 radio is DXHH3 previous was DGHG4. Exchange 2007 Service Pack 1 Problem is when syncronised to receive push setup goes fine then exchange sets new security setting including a pin number (although the policy is set not to) downloads all the mail , appointments and works fine, it says needs a restart and at that point when it reboots it just sits at the Onmia screen giving two beeps occassionally, nothing makes any difference, power light is on but no response to anything. Only way back is hard reset.. format. tried it numerous times and with both Rom versions. phone is unbranded, not locked with an Orange Sim. Exchange Policy works flawlwessly with my N95 8GB Thoughts? J
  5. Omnia i900 white 16Gb version is now DXHH3/DZHH3 radio is DXHH3 previous was DGHG4. Exchange 2007 Service Pack 1 Problem is when syncronised to receive push setup goes fine then exchange sets new security setting including a pin number (although the policy is set not to) downloads all the mail , appointments and works fine, it says needs a restart and at that point when it reboots it just sits at the Onmia screen giving two beeps occassionally, nothing makes any difference, power light is on but no response to anything. Only way back is hard reset.. format. tried it numerous times and with both Rom versions. phone is unbranded, not locked with an Orange Sim. Exchange Policy works flawlwessly with my N95 8GB Thoughts? J
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.