Jump to content

soulpilot

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by soulpilot

  1. I had the same problem when i baked a rom with app2sd+ .....try a rom with jus apps2sd .It worked for me .
  2. great Paul.........just baked and downloadin now !!!
  3. I think its matter of 2-3 days or even less b4 Paul roots X10 ! :P :D :P
  4. Paul indeed is gonna look into X10 root ......here is from twitter : Paul : Still no landline here... at least I can work on rooting without Internet! Going to order a X10 too... white of course... Cheers !!! :huh: :P :blink:
  5. i was trying reinstalling the firmware trough se update .the firmware is ard 119 mb and in infile longfile format can sum1 help me in opening the file then might be we may able to get the boot img.I have uploaded the same to hotfile here is link it might help : http://hotfile.com/dl/36681815/cd684be/FIL...E_LONGTERM.html
  6. Hi i just updated from alpha 16 to 17 ...............my camera just isn't workin o just force closes !!!
  7. Downloading now ............Thanx Paul !!!
  8. <_< just flashed the stock rom again for 7th time .............and camera started wrkin gain !!!!
  9. Downloadin alpha 13 now............if any one can help me in my camera issue its drivin me crazy !!!!
  10. already tried that .........no use tried er27 to latest but no help !!!
  11. is there any way i can check if its a hardware or software problem !!!
  12. I have been using desire alpha from day one it was release and after updated to alpha 12 .there seems to be some problem with my camera app it doesn't open just hangs on black screen tried wipe couple of times even tried stock rom and CY 5.0.4.1 but no use the camera force closes at black screen and sometimes i get an error "process com.android.camera" force close .............please help !
  13. Hi Paul i just updated to alpha 12 .there seems to be some problem with my camera app it doesn't open just hangs on black screen tried wipe couple of times(even tried stock rom and cy 5.0.4.1) but no use .............help !
  14. Hi Paul i just updated to alpha 11 .there seems to be some problem with mu camera app it doesn't open just hangs on black screen tried wipe couple of times but no use .............help !
  15. original transparent one with stock icons is @ http://forum.xda-developers.com/showpost.p...p;postcount=620 can't upload the framework-res.apk here as it is not allowed (just tried) :(
  16. Just Flashed Alpha 10 ..workin like a charm.Tried my hand at makin custom icons with kspec battery icon from transparent frameworkres.apk(found it few posts back).i dunno if i can share the same ..........
  17. hi Paul any progress on camera flash !!!
  18. just baked and running alpha 9 with apps2sd ...working like a charm !!!! but have a problem accessing accounts & sync trough settings menu it just force closes .....plz help ! ps: i had earlier converted my ext 2 to ext3 .
  19. just tried apps2sd manually .........was stuck in boot loop !!!
  20. Thanx a lot Paul.........just baked rom and downloading it ....just wanted to know if apps2sd will work on this rom or not !!!
  21. I Am running apps2sd on alpha 7 ......tried apps2sd for cy Rom .have 128mb free now :-) link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627044
  22. Everything working fine here ...........no reboots just rebooted twice at the time of setup....but stangely i just have 21 MB of memory left after restoring my apps !!!
  23. Thanx Paul ...U R D MAN !!!! :lol: :D B) :( :D
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.