Jump to content

r_mangler

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About r_mangler

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    Samsung Omnia II GT-i8000
  1. Hi Folks, After installing Froyo beta 1 (in Internal Storage) and beta 2 (which was working without problems on SD-card) I wanted to switch back to Internal Storage installation with beta 3. Now everything is working to my wishes: - Android is running from Internal Storage, Swap is on Internal Storage as well - Music is stored on SD-card and being recognized by music players - SD-card is mounted in Android as /sdcard - remaining Internal Storage is mounted in Android as /storage This is my device: Omnia II with 8 GB Internal Storage and 16 GB SD-card. Internal storage is formatted as suggested in the guide from Gardakkan. SD-card is formatted as a fat32 logical partition (SD-card is extended partition). The formatting I did with Windows Mobile. Prior to that I deleted all partitions on the SD-card. In order to get this working I didn't follow Gardakkan 100%. Here is what I did different: vold.fstab in /media/system/system/etc (according to suggestion of thanh_nha0706) Change the following line: dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/s3c-sdhci.0/mmc_host/mmc0 --> dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/s3c-sdhci.1/mmc_host/mmc1 init.rc in /media/system/ uncommented the follwing line: # mount vfat /dev/block/mmcblk0p5 /sdcard --> mount vfat /dev/block/mmcblk0p5 /sdcard Change the following line: mount vfat /dev/block/mmcblk1p5 /storage --> mount vfat /dev/block/mmcblk1p1 /storage I wanted to thank the dev's for the great work !! Keep on the good job ! If I might be allowed to express a wish ... it would be really nice to have a working FM-radio in Android Froyo :-)
  2. Hi folks, This is my first post in this section ... However, I've been following this great community for WinMo and now Android. Just wanted to share my experience. After I tried the iso-install and the system felt slow I switched to the Ubuntu install on My Storage and everything is running nicely. I barely have any SOD. Only wenn sleeping with WiFi in use or a program running that requires a lot of CPU. So far so good. The clock sync issue I tackle with Time Sync since GMT+1 is not an option for me (still using WinMo on a regular basis, since this Froyo release doesn't support FM Radio) Battery lasts a day or two, depends on how many levels of Angry Birds I am doing. I installed SetCPU but didn't see any major improvement. With GPS the battery lasts even longer than under WinMo, also sat fix is quicker. I am using Locus with offline biking maps for 3-4 hours and still have plenty of battery left. But as soon as WiFi is running or 3G battery is sucked emty in no time .. Now I am anxiously waiting for a new release of Froyo with FM Radio enabled ;) Then I wouldn't have to switch back to WinMo anymore. Other things that I miss is the USB connection with Windows (or I am doing something wrong?) - Ubuntu works. Keep up the great work, Rudi
  3. Hi Gary, I am also a happy user of your ROMs. They are stable and run "out of the box" without much customizing. Would be nice to see an update :( Rudi
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.