Jump to content

rocky11

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rocky11

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    ZTE Blade
  1. Hi KonstaT, thanks for looking at that but unfortunately I don't understand your reply - does that mean I need to wait for another update? Sorry for being so thick! :)
  2. Thanks - yeah first time I did use a backup from Astro but after reading previous comments, following a reflash I have downloaded from Play Store each time but still cant get past step 2!
  3. Hi, don't think I've made it clear - I have used both the ROM and GApps link from page 1 of this thread but still can't get Swiftkey to work. Have fully wiped and reflashed but still the same. My partition info is shown as 159/160
  4. Yeah I've always used Swiftkey and have tried previous versions of Konsta's CM10 with no problems. Everything else seems to be working ok Partition sizes are system = 160mb & cache = 2mb
  5. I did install GApps from this thread. Sorry what do you mean by "works like a clock"??
  6. Hi, I've installed this rom and gapps coming from Eco CM7. I use Swiftkey keyboard but after installing, when I go through setup, at stage 2"Enable Swiftkey" I get a message "unfortunately, settings has stopped" and I can't complete the set up. I've redownloaded the rom and gapps and reflashed but still the same - any ideas? Thanks
  7. Thanks jventura - spare parts not in that zip though, although I've sorted by installing blade buddy app from play store :)
  8. jventura is there a way to increase the font size? I can't find the option and I need to increase it for my eyes thanks
  9. I think you're right - I used the gapps in first post but kept getting error message that "google play has stopped". Reflashed using KonstaKang jb-20121017 gapps and seems to be working fine now :)
  10. I can't get facebook to work on it. Opens but sticks on a white screen for the newsfeed with a whirling "loading" symbol - any suggestions.
  11. I can't get facebook to work on it. Opens but sticks on a white screen for the newsfeed with a whirling "loading" symbol - any suggestions.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.