Jump to content

wfucker

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wfucker

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    LG gt 540
  1. I've tried it, the bootloader patch is worked, the kernel update via Odin workin, but when I'm in clockwork recovery mode, than noone options wokin :( I can't made nothing. And the E: drive still not find. What is the problem, I cant understand, allways I have same problem, everything, nothing can working like the insturction :)((
  2. At the Evening, at home I will try it! Thanks the helps, I hope the best :huh:
  3. I installed this apk, and it write now: device (reported by firmware): GT-P100 EU/internat/unbrand bootloaders - Signed! , signed:PBL,SBL_backup, Kernel not signed: SBL assessment: can only signed firmwares base version: p1000xxjma kernel: 2.6.32.9 [email protected]#1 build number: froyo.xxjme And this bootloader patch is ok? Should I patch it? After this so much problem, I'm fearing the solution wil be a Tab-Brick tongue.gif Does it tell for you something(s)? :S thx!
  4. I installed this apk, and it write now: device (reported by firmware): GT-P100 EU/internat/unbrand bootloaders - Signed! , signed:PBL,SBL_backup, Kernel not signed: SBL assessment: can only signed firmwares base version: p1000xxjma kernel: 2.6.32.9 [email protected]#1 build number: froyo.xxjme And this bootloader patch is ok? Should I patch it? After this so much problem, I'm fearing the solution wil be a Tab-Brick tongue.gif Does it tell for you something(s)? :S thx!
  5. I have the same problem, and with the JME-Roto, from here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894763 Maybe Do you (or anyboday else) tell which rom did you use when this "rom change" worked? Thx
  6. +1 Here is the same situation. I try numbered other ROM (like Roto, original eur ...) , but allways I have got the same error. :huh: Maybe I will be very happy, if you made a "falshable, Odin" version. That would be much appreciated Thx
  7. Situation: I have uploaded a firmware to galaxy tab, with Odin, but until the uploading, the usb cabel has "hit out" from the laptop :huh: Till this situation, the Tab if I turn on, or should turn on in download, or recovery mode, well the Tab only show a "phone - exclamation mark - computer" icon on the screen. What can I do? Thanks the help in advance (sorry may poor english)
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.