Jump to content

flickflack

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flickflack

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    zte blade,htc z,huawei g300
  1. You could try to install the stock rom from sebs post B882 then upgrade to 885
  2. check out this link http://forum.xda-developers.com/wiki/
  3. I sometimes get this when i upgrade CM7 nightlies I have to remove battery and it then boots as it should if I reflash that paticular nightly it works without hanging don'nt know why
  4. a good 1.5 days use never had battery problems with CM7 using the desire z or the zte blade edit just bumped it up to 1209Mhz still running smoothly willsee how the battery is affected
  5. im running latest cm7 nightly clocked at 1113 mhz really smooth will clock up to 1516mhz, havnt tried it that high though
  6. Try the wiki http://forum.xda-developers.com/wiki/index...urning_to_Stock hope this helps
  7. have you checked NOTE: USB DEBUGGING MUST BE ENABLED FOR VISIONARY TO WORK!
  8. Paul Many thanks used R14 to permanently root no problems at all Used ianmcquinns guide over at xda to turn s off http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928160 now installing CM7 fingures crossed
  9. Try these threads http://android.modaco.com/content/htc-desi...one-click-root/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835777
  10. hope im not breaking any rules but how about these http://www.carphonewarehouse.com/clearance
  11. Daniel true never tried to connect to 802.1x so can'nt test but doing a google found a few people on the android forum that seemed to been sucessfully using Wifi Advanced Configurtion App might be worth a try(opps server lag)
  12. Daniel true never tried to connect to 802.1x so can'nt test but doing a google found a few people on the android forum that seemed to been sucessfully using Wifi Advanced Configurtion App might be worth a try
  13. i have never had any wi fi issues with any of the CM 7 nightlies including the latest but have had problems with both dlink and haweu routers having to power them down completly from time to time and my router location is 3 stories up in my attic space If my SF has not connected it has usually been because i have not entered the wpa code correctly then it hangs on obtainining ip address and disconects
  14. Thanks will give it a try Uninstalled old Titanium and Installed New titanium from market works fine problem fixed Many thanks
  15. installed older version of titanium and it works just fine seems to be the new version on market has the problem now running CM7 n50 with old titanium and all ok
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.