Jump to content

top4ek

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About top4ek

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    ZTE Blade (OSF)
  1. It's strange. I have 32Gb class 10. All works fine, except some time ago i've found, that cwm 5 can't format 4Gb ext partition. Now I use 1Gb for ext, 256 Mb for swap and other for data(partitioned in cwm)
  2. Can i just remove ext-sd script from zip? I want to use Mounts2SD: I like it's customizability like kernel swappines and readahead options. Found strange bug with lockscreen, when playing ingress: run ingress, wait some time, turn off the screen via hardware button, wait some time(for clear experiment :) ), turn on screen and we see running ingress. I see normal lockscreen(and can unlock) if i press Home button on ingress. Russian and Japanese renders fine. Thanks a lot :) Helps for a time on 11.1 and then appears again. Didn't noticed with 15.1, seems to be fixed.
  3. Лол. Скамеры на фейсбуке :)

  4. Doesn't have Chinese and Japanese fonts in Play market. Russian in Ingress chat. Besides this works great! Thanks for your great work. I'm missing customisation options :)
  5. Didn't noticed any reboots in CM9. Only bug in Google Reader/gmail and other apps with scrollable text appears sometime(content just disapears, but this emptiness scrolls). Yep. using CM10.1 from second build.
  6. Same bug not only in 10.1, i see it in 10 too. Here an example. Someone hear "busy tone" via loudspeaker when calling with this ROM? Endcall "beep"?
  7. Noticed this too long time ago. After reboot(hot or cold) i need to give some time to settle all apps and widgets, after that almost all works like a charm. That's normal, i remember how i've waited, when i've bought my first symbian(N6260) phone %) Just tried QR Droid on fresh (5/1) build. Bug like in Camera360. Picture is stretched, there's no any UI visible, but i hear how camera trys to focus on image.
  8. Buy Titanium Backup on GPlay. Beleive me, if u use unofficial ROMs, 200 RUR is nothing for such great app. Yes, it's not godlike(can't backup dropbox and twitter auth details), but helps a lot. I've bought and not regret about.
  9. when changing major version of android u need full wipe always. In addition i'm formatting /system and /boot... just to be sure :) PS: интересный ник ;)
  10. Oh, didn't knew that. That feature i've waited most of all :( Will continue use of official swype beta. Today i'm interested in zRam, read about that. Am i understood it right? zRam is some kind of swap using real RAM(18% for ex) but stores compressed data? So i have 419 Mb of RAM and 75 Mb of it will be used by zRam? Will it give some profit in speed, let say, running google+ and swype? Now I'm running with zRam off because i think with zRam my phone is more laggy. Who use it, what amount of % you set up in your blade? And why u not use it? :) Just interest of practice on our devices.
  11. 5/1. Stock camera fixed and works great, Camera360(in 1/1 worked) got same bugs as stock in 1.1 plus bugs, that visually like in youtube: menu, message popups are textured by squeezed picture from camera. Keyboard swyping doesn't works on EN-QWERTY at all. With RU i can "draw"(i see track) my swype over keyboard, but theres no any reaction after swipe entered. Thanks KonstaT for your great ROM - only reason i'm still on OSF :)
  12. yep :) English is not my native language. thanks. It's sad. Anyway, why i can't create a dir on /data/sdext2 - interesting question. There's no file or dir named dalvik-cache. Just looked via SSHdroid. Tried to reformat this partition - no luck. Some time ago i'm switched from S2E to Link2SD because internal memory faster than SD, so i move almost all soft to SD but Swype, Gmail and SMS Pro. UPD: Strange thing: installed 4.1.2 and got same problem O_o UPD2: Installed 4.2.1 and modified s2e. # su - [email protected]:/sd-ext # ls ls: ./dalvik-cache: I/O error app app-asec app-private s2e always shows on dalvik menu "need reboot". [email protected]:/ # mount rootfs on / type rootfs (ro,relatime) tmpfs on /dev type tmpfs (rw,nosuid,relatime,mode=755) devpts on /dev/pts type devpts (rw,relatime,mode=600) none on /dev/cpuctl type cgroup (rw,relatime,cpu) proc on /proc type proc (rw,relatime) sysfs on /sys type sysfs (rw,relatime) debugfs on /sys/kernel/debug type debugfs (rw,relatime) none on /acct type cgroup (rw,relatime,cpuacct) tmpfs on /mnt/secure type tmpfs (rw,relatime,mode=700) tmpfs on /mnt/asec type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000) tmpfs on /mnt/obb type tmpfs (rw,relatime,mode=755,gid=1000) /dev/block/mtdblock5 on /system type yaffs2 (ro,relatime) /dev/block/mtdblock6 on /data type yaffs2 (rw,nosuid,nodev,relatime) /dev/block/vold/179:2 on /data/sdext2 type ext4 (rw,relatime,barrier=1,data=writeback) /dev/block/mmcblk0p2 on /data/app type ext4 (rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,barrier=1,data=writeback) /dev/block/mmcblk0p2 on /data/app-private type ext4 (rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,barrier=1,data=writeback) /dev/block/mmcblk0p2 on /data/app-asec type ext4 (rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,barrier=1,data=writeback) /dev/block/mtdblock4 on /cache type yaffs2 (rw,nosuid,nodev,relatime) /dev/block/mmcblk0p2 on /sd-ext type ext4 (rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,barrier=1,data=writeback) /dev/block/vold/179:1 on /storage/sdcard0 type vfat (rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro) tmpfs on /storage/sdcard0/.android_secure type tmpfs (ro,relatime,size=0k,mode=000) I've removed Link2SD with init script, but somehow it mounts /data/sdext2 О_о There's no scripts in /data/local except s2e's UPD3: Made full-wipe (/system and /boot too) Got.# mount /dev/block/vold/179\:2 /t [email protected]:/data/data/berserker.android.apps.sshdroid/home # ls /t ls: /t/dalvik-cache: I/O error I have 3.8 Gb partition for sd-ext, may be CWM Touch can't format it correctly? Tomorow will try to format on big brother with linux. May be all that troubles caused not by this ROM+Link2SD :) BTW, is it supposed to be? # mkfs.ext2 -m 0 /dev/block/vold/179\:2 mntent* getmntent(FILE*)(3) is not implemented on Android mkfs.ext2: lseek: Value too large for defined data type Last UPD: There was a bug in FS of sd-ext partition i beleive, Link2SD works without errors after formatting partition on BB, all soft is transferable(with .dex, .so) now. CWM 6.0.1.x (don't remember exacly) seems can't format such big partitions.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.