Jump to content

Hayden3430

Members
  • Content Count

    225
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

About Hayden3430

  • Rank
    Enthusiast

Profile Information

  • Your Current Device(s)
    ZTE Blade
  1. 8/09 was his last update, you can keep up-to-date here http://bbs.hiapk.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=344&filter=typeid&typeid=4361
  2. Nice feedback, for 1. you might want to check you ringtone in sound settings and make sure it isn't set to silent mine sometimes does this, for 2. this happen to me aswell i usually fix it by turning off wifi and wait about 10 seconds and then turn it back on, you might want to try this: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bladewififix&feature=nav_result#?t=W251bGwsMSwxLDMsImNvbS5ibGFkZXdpZmlmaXgiXQ.. this fixed it for me in previous versions and back on ics. for 4. i would use dolphine browser if you want search gestures, also it faster that stock browser.
  3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674079 This is for the Ace which is simular to the blade, maybe it could help.
  4. I believe the CRT screen off animation has been removed by cyanogenmod for the time being as it wasn't working properly, and the jelly bean stock wallpaper have been removed by Konstat due to the size of them, just use zedge or download them from google images. and live wallpapers have been removed because of size and they have been known to drain battery, you can still get hold of some from the market as konstat didn't remove the livewallpaperpicker.apk :)
  5. Hey guys, I had a go at porting Cyanscape to the Crescent if anybody want to give it a try. http://www.mediafire...amdxxban17wwe13 Use CM7 Gapps with it. Credits: Android_Sam (Cyanscape) Dazzozo (CM7 for base) xMasterNInni (Porting Tool)
  6. This is a rom made by Android_Sam for the Zte Blade, you could easily port it to the crescent :) http://www.modaco.co..._hl__ cyanscape Comes with xperia s look and timescape and cm7 based :)
  7. Im currently using burstlams 07/09 and my home button works fine. Full wipe process: Format > System Wipe Data/Factory Reset Wipe Cache Partition Wipe Dalvik Install ROM + GAPPS.
  8. Humm, what type of blade do you have? because im using 01/09 and my signal and data is fine, also home button has never failed. i recommend a fresh installation of the ROM( Burstlams has just updated his CM10 if you want to give that a try :) ), to narrow out the possibility of it being a hardware defect.
  9. Have you tried to enable flightmode and then disable, this has sometimes brought my connection back, did you do a fresh install with wipes?
  10. Whats your partiition size? maybe its too small and its not being able to install gapps properly. Also have you configured anything in the Buildprop in the system files? If the problem persist to might want to think about doing a fresh install with a full wipe.
  11. Are you using the gapps provided by Konstat? Try Clear Data on Google Servives Framework & Play Store under apps in settings and reboot, this might get rid of server error. Have you tried signing up to play store using another or new account that isn't linked to your current phone?
  12. I pretty sure Konstat did mention somewhere that youtube does cause a soft reboot after a few seconds, try using an external app if not then it look like we will have to wait.
  13. Anybody tested this with the blade? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1799828
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.