Jump to content

Dode C500


Guest davidhoff
 Share

Recommended Posts

Heb eergisteren mijn c500 met windows mobile 2005(nee ik heb hem naar dit verhaal niet meer) geupdated wat ook lukte, maar dankzij tomtom kon ik bijna niets met mn phone meer (niet eens bellen). Een developer atendeerde mij erop dat ik mn phone opnieuw met rom zou moeten flashen en tomtom uit de root zou moeten halen. Ik dus Mtty weer starten kapt die er opeens mee terwijl die de bios flasht! Ik mn pc savonds aangelaten in de hoop dat de volgende ochtend alles weer doet, maar nee zelfde situatie! Bleek dat er troep in de achtergrond liep (spyware enzo)! Had ik eigenlijk de hoop al op gegeven hij deed immers namelijk niets meer (geen lampje geen bliep helemaal niets!) totdat ik gisteren nog eens probeerde te hard resetten, en ja hoor ik kon in het Patched_RUU komen, dus ik druk 0 in om hem weer te kunnen flashen, gaat hij weer uit (Mtty herkende op dat moment ook geen usb)!

Mijn vraag nu aan jullie: kan ik dit zelf nog fixen en als niet kan orange (beter gezegd htc europe/dynafix) dit nog fixen (en als ja, gaan ze moelijk doen qua garantie ofzo?).

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat je meer kans op snel antwoord hebt in het Engelstalige deel van dit forum. Wat betreft de garantie op je toestel: ik denk zeker dat ze moeilijk gaan doen. Je bent zelf gaan kloten met je telefoon en hebt hem zo verneukt. Ik kan me niet voorstellen dat ze hem gratis weer voor je originele staat terugbrengen. Om een kromme vergelijking te maken: als je de motor van je VW Golf vervangt door die van een Lamborghini Diablo en er vervolgens achter komt dat ie niet meer rijdt en je de oude motor ook niet zelf weer erin krijgt, denk ik niet dat je dealer onder garantie er weer je oude motor intakelt. Ik zou het niet doen in ieder geval.

Ze zouden wel gek zijn.

Het lijkt mij trouwens wel zo dat het nog te repareren moet zijn (al heb ik er eigenlijk geen verstand van). Het lijkt me niet dat er hardware kapot is, dus lijkt het me mogelijk om hem op een of andere manier weer schoon te krijgen of te flashen.

Succes.

Edited by Driekus
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 months later...

user888

Mag ik vragen waarom je bent teruggegaan naar wm2003 ?

Ik heb nu wm5 erop, versie 4.0 van SPV-Developers gast,

en alles werkt perfect.

Enige nadeel is dat alles in het engels is, maar daar valt overheen te komen.

Het wordt binnenkort mogelijk er een nederlandstalige language file erin te zetten, voor de rest ben ik meer dan dik tevreden..

Edited by Kaspers
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.