Jump to content

c600 - sudden bluetooth problems


Recommended Posts

Guest chocobogo

Hi guys, I have a c600 (ROM 2.0.6.0) and it was running perfectly for my needs, syncing with Active Sync via Bluetooth and also running tomtom 5.2 perfectly with a 3rd party BT GPS unit.

However they have both suddenly stopped working and no matter what I try, I can't get them working again.

Appreciate any advice that can help me out of my current no TomTom and syncing over IR situation ;)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Guest chocobogo
Have you tried a hard reset?

P

Had a feeling this was going to be the only way forward. I am just not keen to go through re-installing all the apps I have.

Oh well, time to bite the bullet I think

Cheers

Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...
Guest fraccaro
Had a feeling this was going to be the only way forward. I am just not keen to go through re-installing all the apps I have.

Oh well, time to bite the bullet I think

Cheers

Did the hard reset work for you? I am experiencing Bluetooth problems on my Qtek 8310 and another member said that a hard reset did not fix the problem on their C600. In my case, I can no longer connect to anything via Bluetooth and even a USB connection to Activesync does not work.

Thanks in advance!

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.