Jump to content

Custom firmware help


Guest yurganov

Recommended Posts

Guest yurganov

Hello. I've got custom firmware from Paul (i've made it from online kitchen), but after first-second reboot, ALL apps (except phone, calendar, internet browser e.t.c) disappear. And i need to firmware it again.

Help plz.

P.S. it is no matter - A2SD or not

P.P.S. Using SD card 16gb

Edited by yurganov
Link to post
Share on other sites
Guest borgfather
Hello. I've got custom firmware from Paul (i've made it from online kitchen), but after first-second reboot, ALL apps (except phone, calendar, internet browser e.t.c) disappear. And i need to firmware it again.

Help plz.

P.S. it is no matter - A2SD or not

P.P.S. Using SD card 16gb

please have a look at the forums explaining rooting

a lot of other users have trouble

i had it also the ext partition is not loaded on the next boot and therfor the apps are gone

Link to post
Share on other sites
Guest yurganov
please have a look at the forums explaining rooting

a lot of other users have trouble

i had it also the ext partition is not loaded on the next boot and therfor the apps are gone

I think my trouble is similar.

Have you found the solution?

Link to post
Share on other sites
Guest schpinn
I think my trouble is similar.

Have you found the solution?

R2 is currently bugged and whatever you choose in the kitchen, you get (broken) A2SD. You could either use some of the other ROMs from here until this issue gets fixed, or use the stock ROM kitchen.

EDIT: if you're familiar with ADB and pushing/pulling files from the phone's system partition, the solution for fixing A2SD is putting a delay (delay 5) in the 40a2sd script

Edited by schpinn
Link to post
Share on other sites
Guest yurganov
EDIT: if you're familiar with ADB and pushing/pulling files from the phone's system partition, the solution for fixing A2SD is putting a delay (delay 5) in the 40a2sd script

ok thx!

Link to post
Share on other sites
Guest yurganov
Just to be sure, the file is located in /system/etc/init.d/40a2sd, and you should put "sleep 5" in the line before "busybox insmod..."

i've put "sleep 30", because i've found it in other comments, and it's work.

thanks for an idea

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.