Jump to content

Droidport works but is very slow


Guest Silverridge
 Share

Recommended Posts

Hi!

I've tried an iso-install of both Eclair and Froyo to "my storage" and everything that should work seems to be working fine, however the phone seems extremely slow and sluggish. I searched for the phenomenon and found some info regarding the cpu-speed so i installed setcpu and tried setting it between 400 and 800 when its awake but the phone remains as sluggish as before.

Reported cpuspeed was 800 when i checked so that doesn't seem to be the problem.

Does the androidport make the phone slower than when it was running WinMo?

Should this be expected or are there anything that i can do to speed things up?

I would really appreciate any help i can get! Bare in mind that English isn't my native language and my skills are somewhat limited so please try to keep it as simple as possible :)

Thanks in advance

/S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

I've tried an iso-install of both Eclair and Froyo to "my storage"

/S

Hi. why are you bothering yourself so much? it's no need to iso or img...

just take a look at this address and you'll find what you want: http://www.modaco.com/topic/322429-android-on-omnia-ii-i8000-18042011/

it has Eclair and Froyo Beta.but as the Beta still has some problems I prefer Alpha that you must get from: http://www.modaco.com/topic/338914-froyo-bundle-and-how-to-install-updated/

if you lack the installation files(i guess you do) you can take a look at hte tutorial thread that I think will be put on: http://www.modaco.com/forum/490-i8000-omnia-ii-android-rom-discussion/

Good luckbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.