• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

O2 and C500

61 posts in this topic

Posted (edited)

Gotta say this thread is an answer to a prayer. Was just about to put this beautiful C500 I bought from my brother (he's upgraded to a C550) on Ebay as I couldn't get MMS or Wap working with my o2 PAYG sim. Had to enter the settings a couple of times before the phone seemed to except them but it's working like a dream now. Thanks Martin.

Edited by Jerry13
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

Recently got my C500 and an O2 PAYG sim. I have been through this thread probably a hundred times using both PAYG & Contract settings but I still can't access the internet or download emails via Outlook. I could without problem on the Orange sim.

I haven't deleted my Orange settings - I shouldn't need to, should I?

I even phoned up the UK help line and they said that GPRS etc was already initiated.

I see that someone had a Cab file - if it's still around would that person be so kind as to PM me it?

Thanks everyone.

Mark.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I am using MOTOROLA MPX200 and Smartphone2002 and O2 PAYG. I tried the setting as above and cannot get it working. Then I tried small change:

In the main data connections menu.

Internet connection: O2 GPRS WAP (rather than 'O2 CSD WAP')

Work connection : Automatic

WAP connection: O2 GPRS WAP

Secure wap connection: O2 MMS

Then I can access to internet. But there is still a small problem. I can only access internet but not WAP site. For example, I can go to news.bbc.co.uk but I cannot go to news.bbc.co.uk/mobile which is designed specifically for GPRS. Any suggestions? Thanks!

Edited by frank.lui
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here ya go  :)

.......

<{POST_SNAPBACK}>

Cheers Martin, you are a star! Got my C500 up and running with O2 no problem thanks to those settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cheers Martin, you are a star!  Got my C500 up and running with O2 no problem thanks to those settings.

<{POST_SNAPBACK}>

Althought I've just noticed I can't access wap.o2.co.uk - it just sits there with the flag waving in the top-right of IE for a few moments, then nothing. Any ideas anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have a spv c500 unlocked, i have o2 pay& go sim in , I had all the settings in & gprs & mms worked fine

I have just installed the latest rom upgrade from orange & it wiped all my settings, I have put all the settings back in but it still won't work, I have checked the settings several times & they seem correct & i already have the preferences on the sim card

can anyone help :?:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was looking on the posts for the o2 contract MMS settings, i just cant figure it out and its realy nutting me off. My internet, messenger, GPRS works fine, but i just cant receive a photo I have over MMS. i have a notification alerting me, but the 'Download' Button does naff all. when I go int MMS setup, it asks me to set an account with 'Name' and 'adress' but the next button is blocked out. Realy Irritating. any Ideas?? or is it a shotgun job?? Thanx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On a similar theme, but this time with Vodafone. I unlocked my SPV500 from Orange, and want to use it on Vodafone.

Does anyone have the settings I need to get it working for GPRS and WAP on Vodafone?

Hope someone can help me.

Thanks

Richard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

right, now who's gonna be the star that does the same miracle for t-mobile, anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmmm i have a C500 and was able to get on that site no probs didn't realise they are now restricting it

i still have the .cab for O2 PAYG if anyone is interested

can u send me the .cab for o2 PAYG plz...thnx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can u send me the .cab for o2 PAYG plz...thnx

David5093 posted that over 2 years ago and his last post was in Jan 2005. Rather than relying on him seeing your post it might be an idea to PM him as, even if he no longer checks the forum, most people get an email if they get a PM

Good luck - let us know if you get it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.