• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Camera Drivers

4 posts in this topic

I've done a search and seen that I'm not the only one to have a camera driver problem, it seems for most people it's hardware related. I've tried everything suggested but nothing seems to work.

Looking through the Windows directory with Smart Explorer I see I've got two dll's HTCCamera.dll and sercamera.dll, can anyone confirm they have the same, and if so would copying and pasting someone else dll's be a possibility, and of course can anyone send them to me?

Anything to avoid the dreaded hard reset.


Share this post

Link to post
Share on other sites

copy paste of the camera drivers wouldnt work i dont think (they would be overwritten on restart)

and its not a driver problem so it would be a pointless exersize anyway.

Check the pins for signs of ware / damage etc.

You could try ahard reset but i very much doubt it would do any good.

I would buy another camera,shouldnt cost more than a couple of pounds


Share this post

Link to post
Share on other sites

A Warner thanks for locking the other one and unlocking this one. I know the simple solution is to buy another camera, but given that I've only had this one since January, that I bought it new, and that it's only been ou of it's plastic pouch 5 times, I'm reluctant to shell out more money and have the same problem.

I've tweaked all the contact pins with a pin in case some were bent in slightly and airbrushed the slot to blow out any dust. I still get the same error message.

When I contacted the vendor, they said I should re-flash the ROM, sounds a bit over the top to me.

The interesting thing is that the standard picture program seems to have a glitch in it anyway when used in conjunction with xbar. I can open the program, use it but if I shut it down with xbar it won't open again, I wonder if there's a connection?

I'll keep going on this, I'm stubborn like that, and see what happens. I'm really reluctant to reflash the ROM as the Orange Back up tool I have seems to not work, but I'm going to post a seperate query on that so don't answer here.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.