• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Gameboy emulator for SPV - ALPHA code

237 posts in this topic

Posted · Report post

Hell yeah - Gnoboy is back 2 its best - From 1 Space Cadete to another Monkey - it kicks ass !!!

SpAcE cOwBoY

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wondered if u have any thoughts on this strange problem?

i can use the emulator no problem and runs as it should.(thanks for the excellent piece of software) but after x times using it, it stops working and when i try to load it, it kicks me back to the home screen.

then it gets weird: after this i can no longer run any uncertified apps such as notbad or task manager.

however if i switch off, switch on. i can use my unsigned apps again no problem. but the gameboy emulator no longer works. same symptoms as above.

if i then delete the emulator from the phone and put a new copy of it on the phone everything is sweet for x amount of reboots or plays on any games until the random problem happens again??

any possible ideas ?

not really that bothered about finding a solution, just thought i'd throw it in here for discussion.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wondered if u have any thoughts on this strange problem?

i can use the emulator no problem and runs as it should.(thanks for the excellent piece of software)  but after x times using it, it stops working and when i try to load it, it kicks me back to the home screen.

then it gets weird: after this i can no longer run any uncertified apps such as notbad or task manager. 

however if i switch off, switch on. i can use my unsigned apps again no problem. but the gameboy emulator no longer works. same symptoms as above.

if i then delete the emulator from the phone and put a new copy of it on the phone everything is sweet for x amount of reboots or plays on any games until the random problem happens again??

any possible ideas ?

not really that bothered about finding a solution,  just thought i'd throw it in here for discussion.

Something happened to me today that may give a clue.

First thing to say is that I have used the Gameboy emulator a lot and have never had a problem.

Today I downloaded the new version of DoomSPV. When I copied it to the phone I forgot to power my USB hub. As a result the file when on the phone corrupted. As a result I got problems similar to yours only much worse. When I reload Doom everything was fine. It might be worth reloading the gameboy program from the web site as it may have come down to your PC corrupted.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The hiding posts bugs here ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah i noticed that, tried the add 5 to the end of the url value tirck though.

£ posts and no new page showing up is a bit crap though...:/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i have copied the file on to spv but it says access denied, its not digitally signed with a trusted certificate.

what do i do

thanks :oops:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

SpaceMonkey - you are possibly the only person who can help me!!!

I am playing Zelda Links Awakening DX GameBoy Colour ROM. I got as far as having my picture taken and when it asked if I would like to print a copy I foolishly said yes! My game is now hung. I assume it is trying to print to the GameBoy Colour printer. Is there anyway you can roll back my .sav/.000 files to where I was before I said print?

Please help it took me bloody ages to get this far!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pjc - I had the same problem with Zelda; just delete the .000 file and then load to your last save - sorted...

dava

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dava - Problem now sorted, and I only needed to redo a small amount I had already completed.

Thanks Very much for the help.

(and its nice to know im not the only one who tried to print!!!!)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm not sure if this is a bug or not, but it wasn't immediately obvious

When the game is running, the home and back keys are disabled so you can't quickly get out of the game (you need to bring up the pause menu with the record button, and then exit from there)

Took me a while to work this out (perhaps editing the first post to link to the page with instructions, rather than straight to the exe would be a good idea :) )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah, there is a page with instructions etc. This thread is obsolete kindof check out this one instead:

http://www.modaco.com/viewtopic.php?t=3631

(Paul, do you want to lock this thread?)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.