• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ActiveSync probleem

3 posts in this topic

Posted · Report post

Hallo,

ik heb sinds kort een c500, maar ben helaas niet in het bezit van de originele software die geleverd word bij de telefoon (mijn broertje is die cd-rom kwijtgeraakt.) Nu wilde ik dus activesync installeren voor deze telefoon(zou volgens de orange helpdesk voldoende moeten zijn) alleen het probleem is nu dat mijn smartphone niet herkent word door windows 98se. Als ik windowsverkenner open dan staat er wel een mobiel apparaat tussen (telefoontje)

Heeft iemand misschien een idee hoe ik mijn smartphone wel zou kunnen gebruiken?

En weet iemand toevallig of windows xp wel automatisch de c500 herkent?

alvast hartelijk dank!

Martend

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aangezien je 98se hebt zal het waarschijnlijk geen usb probleem zijn (98 deed nog wel eens moeilijk). Ik heb zelf de c500 ook zonder software en bij mij doet hij het zowel onder win2000pro als xp met alleen activesync super! Laad hij wel als die aan de usb-port zit? Want dan zou het toch nog een usb-fout kunnen zijn (waarschijn lijk kwestie van nieuwe usbdrivers).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Laad hij wel als die aan de usb-port zit? Want dan zou het toch nog een usb-fout kunnen zijn (waarschijn lijk kwestie van nieuwe usbdrivers).

<{POST_SNAPBACK}>

Ajjjj wat stom dat ik daar niet aan gedacht heb, om ff naar de usb drivers te kijken....

Zo blijkt maar weer dat even met iemand van gedachten wisselen zeer verhelderend kan werken, het probleem bij mij zat um dus in de usb-drivers.....

Mijn c500 draait nu zoals het hoort

hartelijk dank voor uw reply!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.