Spiny

Struggling to get C600 Working on O2

1 post in this topic

Hi, I've just switched my unlocked C600 from orange to o2 (pay and go), but can't get MMS or internet working.

I've checked the forums & wiki, but still can't get it going.

Does anyone know what's wrong with the following settings?

Settings -> Connections(6) -> GPRS(4) ->

1 O2 Net

Connects To The Internet

APN payandgo.co.uk

user name payandgo

password password

Primary DNS 193.113.195.200

Secondary DNS 193.113.195.201

2 O2 WAP GPRS Connects To Work

APN payandgo.co.uk

user name payandgo

password password

Primary DNS 193.113.200.195

Settings -> Connections(6) -> Proxy(5) ->

1 O2 WAP Proxy Connects From The Internet

Connects To WAP Network

Proxy 139.113.200.195:8080

Type HTTP

user name payandgo

password password

Settings -> Connections(6) -> Advanced (Menu 1)

Internet Conection o2 net

Work Connection Automatic

WAP Conection o2 net

Secure WAP Connection Automatic

Messaging -> MMS (4) -> Options (Menu 8) -> Account Options (4) -> MMS (2) -> MMSC Settings (Menu 1)

O2 MMS

MMSC URL http://mmsc.mms.o2.co.uk:8002

WAP Gateway 192.113.200.195

Port 9201

Connect Via Work

Max Sending Size 100K

WAP Version 1.2

Internet Explorer

Tools (Menu 9) -> Options (3) -> Connections

Automatically detect settings Checked

Select Network The Internet

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.